Broadway show!

Ja, men då var det även dags för mig att kolla min allra första Broadway show - The road to Mecca
Det var nog helt klart, utan minsta tveka den absolut BÄSTA broadway show som jag någonsin har sett!

Det var då meningen att mina värdföräldrar skulle gå på den, men de var trötta och sjuka så jag och Nani (mormorn) gick och kollade den istället... biljetterna var ju gratis med VIP så varför inte? Det blev dock lite hastigt då jag inte riktigt hade planerat detta. Det var mer som en sistaminutenhändelse och jag fick 2 minuter på mig att göra mig redo (o det ögonblicket stod jag och stekte köttbullar!) Så det var bara på med skor och jacka och sen iväg!
Vi kom dit, hämtade ut biljetterna, inhandlade en macka åt mig (då jag som sagt inte hade någon tid för kvällsmat innan...)

Vi läste på biljetterna vi fick att vi kunde gå till ett rum där det fanns lite snacks och dricka som vi fick så vi pallrade oss ditåt - till rummet för alla de viktiga människorna:D OSS!
Vi tog en dricka och smusslade er lite choklad i fickorna och sen vidare till showen.

Finns inte så mycket att säga om showen mer än - AWESOME! Jag fullkomligt älskade den. Så pappa, det är ännu en sak vi måste göra när ni kommer... Mamma Mia? :)

Jag och Nani hade en mycket trevlig tid tillsammans och det var kul och umgås lite med henne. Så nu kan jag checka av det på min to-do-lista!

Skådespelare:
  • Rosmary Harris
  • Carla Gugino
  • Jim Dale


Kul


Då jag inte har alltför roligt just nu så kan jag lika gärna uppdatera er om allt tråkigt jag gör! En frisk pojke som kunde gå till skolan idag... Dock är baby M sjuk nu, GREAT! Det här går bra, NOT!

I alla fall, jag lämnade av S vid skolan och åkte vidare för att träffa Laura vid Grand Central. Vi gick och inhandlade ett par skridskor till henne och efter det så blev det Starbucks. Dock inhandlade jag ingen drink idag då jag måste spara alla mina pengar till nästa vecka så jag kan inhandla mig en iPhone:) snart så...

Sen blir det åter igen att hålla i pengarna tills pappa och Magnus dyker upp... Kan jag nog klara, kanske;P
Annars får jag väl hoppas att pappabanken ligger på topp nu;)

Annars händer det inte så mycket här. Jag är hungrig, galet hungrig. Har inte ätit idag, då det är alldeles för skönt att ligga kvar i sängen än det är att äta! Nu sitter jag åter igen på Starbucks i väntan på att S ska sluta skolan om 40 min så jag kan hämta upp honom. Han ville ta Subwayen hem så vi ska väl göra det...

Hem och äta och sen blir det chill med ungarna till kvällen och sen mest troligt en runda på gymmet. Känns som om det behövs!

Tack och Hej Leverpastej!


Pizzabak!

Ja, men ännu en dag med sjuka ungar... hade faktiskt hoppats på att de skulle gå till skolan idag, men kanske imorgon?! I alla fall, tycker ändå att jag lyckades ganska bra med att hålla de små liven sysselsatta! Jag hade ett fint break under morgonen så jag sprang en runda i central park, hem och dusha och sen var det tillbaka till jobbet.

Jag spenderade dagen med att spela spel, kolla tv och göra pizza med pojkarna! en helt okej dag. Killarna hade kul under pizzabakandet och det var ett bra sätt att fördriva tiden på. Kanske vi skulle göra oftare? :) Helt klart!
Under kvällen gick jag till Starbucks med Mai och där ssatt vi i 2.5 timma! Pratade om allt och ingenting.

Annars har det inte hänt så mycket idag, chilldag! Nu ska jag kolla Beckavsnittet som jag somnade ifrån igår.

HejHopp!



Cancer...

Ehm, ja men vad säger man. Nu är det nog bäst att alla sluta äta mat som legat i plastkartonger. Plast ska diskas för hand och inte i diskmaskin och det får absolut inte vara i mikron... Då kan man liksom drabbas av cancer.

Berättade min värdmamma för mig imorse. Känns bara aningen överdrivet, precis som allt annat. I dagens läge spelar det ingen roll vad man gör... Allt ger dig cancer! Så varför inte bara njuta av livet och sluta oroa sig för allt...

Ja jag är lite smått irriterad över hela skiten. All mat är i plastförpackning. Lätt och undvika då ja... Gaaah!
Ibland förstår jag mig inte på dessa amerikanare! De får nog ta och lära sig att slappna av lite (läs mycket)

Nu ska jag UT och springa. Efter en hel dag i huset igår börjar jag bli lite smått galen!!


Sjukdom

Då var det åter igen dags för en uppdatering! Idag har jag haft två sjuka barn hemma... Fullkomligt awesome (NOT). Spyr och har sig, dock bara under morgonen, tack och lov! Själv vaknade jag upp med huvudvärk och känslan i magen att vilja spy kl 4 på morgonen. Tog en piller och vaknade upp någorlunda bättre. Tog ett till piller och jag helt klart överlevde dagen utan problem.

Så under denna dag har i stort sett ingen lämnat huset. Vi har läst böcker, kollat tv och spelat spel i mängder!

En dusch under kvällen och nu ska jag kolla lite Beck!

Ha det fint, HEJ!


Jag och min stora trut...

Igår var en helt okej dag. Jag jobbade under morgonen. Hade pojakrna och baby M! Var aktiv från 7 till 11 och sen var jag off. Jag gick till gymmet och hängde lite där kom hem åt och sen vidare till Italy! (jag kallar mina vänner vid landets namn) hängde hemma hos henne ett par timmar och pratade om allt och ingenting. Jag återvände hem för lite häng med barnen (fast jag var ledig) innan jag återigen mötte upp med Italy för att bege oss ner till en bar och sitta där ett tag.

Vi gick sedan vidare till ett diner-ställe där vi mötte Kristin (en annan svensk au pair) och satt där och pratade ett tag innan det bar iväg hemåt för sängen:)

Idag har det varit en mycket bra dag! Började dagen med en god gärning - lite volontärarbete. Rensa kattskit en söndag morgon är ju aldrig fel! Lisa kom ju trots allt och höll mig sällskap och tack vare henne lyckades jag smita iväg aningen tidigare! ;)
Vi traskade vidare till Time Square, hon mötte upp några andra svenskar och jag tåg subwayen hemåt.

På vägen mellan subwayen och hemmet står det alla dessa människor som försöker få dig att signa upp för olika saker. Idag var det något om att rädda bebisar...? I alla fall, killen som stod där kollade på mig och vinkade. Jag tog ut hörlurarna ur mina öron och där började det.
Han: Hey....
Jag: i dont have time...I'm late!
Han: What's your name?
Jag: Why?
Han:I just want to talk with you!
Jag: about what?
Han: Saving babies!
Jag börjar gå därifrån.
Han: Don't you like saving babies?
Jag: NOT TODAY!

Oj då! Kanske inte världens bästa svar?! xD Men det liksom bara kom ut ur käften! Haha

Väl hemma blev det en lång, varm och skön dusch! Gjorde mig iordning och hade lite tid över för spel med barnen och lunch!
Vid halv 4 lämnar jag huset för att träffa en kompis.

Tror ni inte att jag stöter på samma galna kille igen. Han ser mig, hoppar upp och ner och vinkar. Jag skyndar förbi och säger i förbifarten: I'm late!
Han: Im late again!

Haha, det går verkligen bra det här!

I alla fall, jag träffar Laura från Tyskland och vi spenderar 4 timmar med att prata och promenera runt på Time Square (fortfarande väldigt coolt att säga att jag tog en promnad runt Time Square bara sådär!)

Tror ni inte vi lyckas stöta på ytterligare en sån här konstig människa på gatan som vill oss något?! Såklart!
Jag säger väldigt irriterande i förbifarten: NO!!
och han säger då: That was very rude!
Verkligen min dag idag med alla dessa konstiga människor!

Väl hemme igen vid 20.30 gör jag som vanligt min uppgift som ska vara inlämnad innan midnatt! Underlättar faktiskt lite när min värdmamma skriver ihop en av två dikter som jag måste skriva... jag tackar och bugar för det! :D
Två veckor kvar och sen slipper jag den skiten! Tack gode gud för det!

Och det där var väl min dag idag! Imon r det ny vecka och nya äventyr och en lön närmare min iPhone:)

SNÖ

Det snöar här, för första gången sedan oktober förra året... Hellre snö än regn, men hellre solsken än snö, så, ja det får väl duga!

Just för tillfället jobbar jag. Befinner mig i lektyrer med baby M... Extremt jobbigt som ni alla säkert kan förstå;) helt utmattad!

Slutar om 40 min och hoppas tiden kan gå lite fortare! Sen är jag ledig till måndag morgon. Yäääääy!

10 dagar kvar av januari månad. Tiden bara flyger iväg. Om 2,5 veckor har jag varit här ett helt år:O
Om 6 månader är jag hemma, helt klart på svensk mark igen! Klart att man längtar, men njuter av tiden som jag har kvar här:)

Här kommer en fin bild från Florida, Miami förra året:) tänkte det behövdes nu när det är snö överallt! ;)

HejSvejs!


Då var det gjort

Idag gjorde jag det! Jag klippte av MINST 15 cm av mitt hår! Jag gillar det, det är helt okej, men ja, jag gillar mitt långa hår bättre:)


Ny tatuering!

Ja, för ett antal veckor sedan skrev jag ett inlägg om att galna saker händer i NY. Det som faktiskt skedde var att jag och min kära lilla syster gick och tatuerade oss - så galet var det! Så under mindre än ett år har jag införskaffat mig 2 nya tatueringar. En frn Miami INK och en från NY - inte alltför illa skulle jag vilja säga:)



Idag har dock bara varit en alldeles vanlig arbetsdag. Det var Martin Luther King-dagen idag så pojkarna var lediga från skolan. Jag tog med dem det historiska museet där vi gick runt i 2.5 timme. Vi åkte hem, jag kollade lite grey's och hade lunch och sen gick jag ut. Det blev et besök på starbucks och Victoria Secret och Payless... HAde jag inte sparat pengar till min iPhone så hade jag helt klart shoppat loss:) De har ju typ världens största REA på Victoria Secret nu, men så mycket fint, underkläder, tröjor, byxor.... ALLT:) Ahja, får väl vänta tills jag inhandlat min iPhone och sparat lite till.

Jobbade igen under kvällen. Gav pojkarna ett bad och spelade "guess who" två miljoner gånger. Nu är jag off och kollar Family Guy. Ska borsta tänderna och sen blir det Grey's.

See Ya!


Ursäkta fel i föregående inlägg...

En rättning från föregående inlägg bara... Inga fingrar krossades, de KORSADES! Haha, som det kan gå när man är "djupt" inne i pluggandet;)

Hur som helst, klockan är mycket och jag ska väl försöka sova snart... Jag har en ganska härlig utsikt från mitt rum under kvällen. Så mycket ljus och jag ser till och med ner till East River och över:) ganska najs ändå faktiskt!
Sjukt att jag faktiskt bor här, i New York, Manhattan... Hur många kan säga att de bott på Manhattan ett år och har en vardag som inkluderar Time Square?! Awesome! Så Halmstad; där har du liiiiiiiite att jobba på innan jag är hemma om runt 200 dagar - troligtvis less;)

Mycket fin svrngelska här märker jag, men va tusan, svenska låter ju bara fel i den meningen. Haha

Nä, men god natt på er då, eller. Godmorgon kanske man ska säga? :D


Härlig lördagkväll....

Ja, men är det inte helt underbart att spendera sin lördagkväll på Starbucks, "pluggandes"?
I alla fall, min dag börjar inte här, så låt oss ta det från början.

Baby M vaknade vid 6.15 och det betyder att det även var dags för mig att stiga upp ur sängen då. Lagom pigg var man ju också... inte! I alla fall, lekte med henne en timme innan pojkarna vaknade till liv och vill ha frukost. Det gjordes svenska pannkakor (som är SÅ MYCKET bättre än de amerikanska enligt killarna) och sen lektes det lite till. Baby M fick frukost och efter det var det dags för naptime. Ungen drack sin mjölk och somnade på 2 blanka sekunder. Placerade mig i en fotölj och kollade på när pojkarna lekte/bråkade/slog halv ihjäl varandra.... idag var en sån dag då jag faktiskt inte orkade bry mig, so go ahead, feel free to kill each other:)
Jag gav dem lunch och hjälpte dem på med ytterkläder och sen tog deras mamma med dem ut och jag var off:D Jag kollade klart på Grey's avsnittet som jag påbörjade igår och sen slängde jag på mig mina träningskläder.

Det var minusgrader ute så det var bara till att öka tempot så man fick upp värmen snabbt. 90 minuter och 1.5 mil senare var jag åter igen hemma. Jag tog en låååååång varm dusch. Packade ner min dator, gick och inhandlade yoghurtdoppade almonds och placerade min röv inne på Starbucks med en härlig varm black and white mocca:)
Som ni då vet så "pluggar" jag ju nu;) Eller jag har i alla fall läst igenom frågan som vi ska besvara denna vecka. Krossar mina fingrar och hoppas på mitt bästa... (som alltid med andra ord)

Ikväll blir det nog mer Grey's tittande:) Imorgon från 10 till 13 är det volontärarbete som gäller. Funderar på att springa hem från det. Från 17 gatan till 85 - det är ju bara 68 block och sen X antal block ber till 3:rd ave från Broadway... så lite mer än 70 block... kan ju inte vara alltför illa. Irriterande med rödljus dock. Hm, får fundera på detta!

Mer än så har jag nog inte att uppdatera er om just nu! Såååå.... See ya!



Klippa Håret...?

BIG BANG THEORY... LOVE IT:) Och för övrigt har jag blivit helt besatt i Grey's Anatomy med. Det här går bara utför! WIHO!

I alla fall, fick en härlig joggingrunda imorse... Lämnade av R vid skolan joggade hemåt för att hämta upp S och lämna av honom vi hans skola och sen kommer det lilla extra. Jag satte in hörlurarna i öronen (såklart) startade musiken (den första som kom upp var: let it rain on me...) öppnar dörren och blir mött av världens ÖSregn! Så joggingrundan förvandlades mer till försök-springa-iväg-från-regnet-runda, vilket inte riktigt lyckades, men det gick undan i alla fall. Och hur komiskt är det inte att just DEN låten dyker upp i hörlurarna?! xD Lite så man ville skjuta sig där ett tag...

Har inte gjort så mycket annat idag. Hämtat ungarna från skolan, haft playdate och nu sitter jag här. Funderar skarpt på att kapa håret lite. HUR, ja, men det är en annan fråga.

Näe, nu ska jag återgå till mitt Grey's:)

Här kommer 2 bilder på frisyrer som jag FUNDERAR på...






Dagarna rullar på...

Klockan är så mycket som kvart över 11 på kvällen, eller natten(?) kanske man ska kalla det? Vad vet jag...
I alla fall, kanske är det dags att sova nu. Har legat och kollat en massa Grey's Anatomy avsnitt och fortsättning följer imorgon! :)

Idag har inte hänt alltför mycket. De vanliga morgonrutinerna och sen off ett par timmar innan jag måste hämta R från skolan, vi kommer hem, pojkarna duschar och sen bär det av för lite playdate ett kvarter längre bort. Där stannar vi ett par timmar innan vi traskar hemåt igen. Min värdmamma har kommit tillbaka från Las Vegas och hennes föräldrar från Oman är också här nu, så det blev ett kärt återseednde för alla denna afton.

Jag slängde på mig träningskläderna och gick ut och sprang 11.5km och det var sådär lite lagom najs eferåt. Jag kom hem, duschade och åt kvällsmat och sen dess har jag kollat Greys... Awesome!

Så mycket mer än så dände inte idag. 2 månader och en vecka kvar tills det är dags att springa NYC halvmara... detta kommer gå bra! Well... om inte är jag ju ännu en erfarenhet rikare i alla fall och det är ju aldrig fel.

Nä, men nu ska jag borsta mina tänder och sen blir det sova för min del.

God Morgon!

God Middag!

God Kväll!

God Natt!


Ibland undrar man...

Ja, men visst gör man! Vad har jag gett mig in på egentligen? På tisdag är det 4(!!!) veckor kvar tills mitt första år i staterna är över. Jag har sagt det innan och jag säger det igen: GALET vad tiden går snabbt, den liksom bara flyger iväg, vet inte riktigt vad jag ska göra.

Så hur tänkte jag då när jag förlängde mitt år med 6 månader? Hade jag inte gjort det hade jag sett Sverige igen om 5 veckor ungefär... och tro mig det hade varit skönt! Inte att få vara i Sverige kanske, men att få återse alla människor som jag saknar nåt så otroligt mycket! Men tiden kommer att gå fort, speciellt våren som är väldigt händelserik och en sommar till utanför REGNIGA Sverige är väl aldrig fel.

MEN det hade inte varit helt fel att sitta i ett regningt Sverige med alla vänner och vara. Men till sommaren, då satan ska vi VARA, fy vad vi bara ska vara!

Så jo, hur tänkte jag då när jag förlängde? Jag är helt enkelt inte klar med NYC än OCH jag älskar min amerikanska familj och vet inte riktigt hur jag ska klara av att lämna dem i år:(
Och ALLA mina nya vänner som jag har träffat, det är ju inte bara till att åka och hälsa på! en del bor ju på andra sidan världen... ja de håller till lite överallt - Thailand, Italien, USA, Israel, Brasilien, Frankrike, Danmark, Colombia, Tyskland, Argentina, Sverige (säklart) Costa Rica...

Jo, men där har vi ju ett sommarprojek om ett par år - resa runt och hälsa på lite kanske?

Så, vi ses i juli!!!

ChillMorgon!

NAsj o vakna upp och det är alldeles tyst i huset. Kolla datorn lite och lite tecknat på tv... Ja, det var antingen det eller nyheter och känner inte riktigt att min hjärna är vaken nog för att kolla nyheter! Så det gick bli tecknat - cat in the hat:)

I alla fall, igår var jag ute och sprang i Central Park för första gången för i år. Fick en pinsamt dålig tid (5 min sämre än mitt PB), så där är ju lite o jobba på...
Under kvällen begav jag mig in till Time Square för att promenera runt lite. Hm, JA det känns fortfarande bra att säga att jag tog en promenad runt Time Square;) I alla fall, promenerade runt där ett tag innan jagåkte hem igen.
Väl hemma blev det flingor till kvällsmat och till efterrätt - kladdkakedeg:) Dock blev det för mycket efter ett par skedar så gjorde kladdkakemuffins istället... haha
Efter det förberedda jag lite deg till mina frukostbullar... På tal om det så ska jga nu gå och baka mina frukostbullar så jag får någon frukost idag.

Senare idag blir det skype med mamma och sen pappa. Sen blir det väl en till runda i parken och ikväll blir det volontärarbete på KittyKind och gosa med lite katter:)

Näe, men nu ska jag se till och ta tag i dagen så den kan börja nångång. Just det, det är ju söndag vilket betyder att det blir sistaminutenplugg ikväll... awesome! (ironi)


Ett alldeles vanligt och hederligt blogginlägg!

Vad sägs som ett gammalt hederligt inlägg idag då? Alltså ett om dagen som har varit.

Okej, morgonen då. Jag börjar vid 08.00 så jag stiger upp 07.45. Ibland är det allt bra att bo PÅ jobbet. I alla fall. Pojkarna var uppe och de hade fått frukost och de var påklädda... najs! Nanny tog R till skolan så jag behövde bara ta S till skolan. Så när klockan började närma sig 8.30 gjorde vi oss redo för att lämna huset och bege oss mot skolan och vad vore denna morgon utan lite DRAMA? är det inte underbart?! Hur som helst så kom vi iväg till skolan. Jag lämnade av S och sen gick jag och baby M hemåt igen.

Jag gav henne frukost, vi lekte och efter ett tag tog vi vagnen och promenerade iväg. Vi gick på en låååång promenad, baby M sov och jag... gick runt?! Efter en låååång promenad för att fördriva tiden gick jag och hämtade S från skolan och efter det var det hemåt som gällde! Lunch, sen ge baby M mat, byta BAJSblöja och ge henne mjölk och sen var jag OFF... i alla fall för 90 minuter! Kollade datorn och läste min bok.

När jag väl var ON igen gav jag pojkarna ett bad och stoppade om baby M så hon kunde ta sin skönhetsnap;) Sen var det middag och tv tittande som gällde. Mina värdföräldrar gick ut och åt så jag jobbade hela kvällen. Vilket innebar att jag försökte hålla pojkarna på säkert avstånd från baby M och baby M på gott humör... inte världens lättaste, MEN, uppdrag slutfört! Nu sover alla och det ska jag med försööka göra.

Imorgon jobbar jag ett par timmar på morgonen och sen åker min familj ut till "yeh beach house" och jag stannar här i stan. Skönt, faktiskt! Har inga speciella planer, men det är ju inte direkt så att man behöver det här, man behöver ju bara gå utanför dörren så händer det något;)

Näe nu är det nog dags för sängen och kanske ett litet Big Bang Theory avsnitt med!

(Hahaha, världens sjukast film på tv... vet inte vad den heter med den är S.J.U.K!)


År 2011

Ja, men det är väl liiiiite dags att ta tag i det här nu! Här kommer en sammanfattning på mitt år 2011.

Januari
Jag slutade mitt svenska jobb. Dagen före det hade jag fått ett email från miin "värdmamma" om att de inte längre kunde ta emot mig. Jag gick igenom en helt ny matchningsprocess och fann en ny familj i Chicago.
Jag hade avskedskalas för släkten på mammas sida.

Februari
Den 6/2 har jag avskedsmiddag med familjen och dagen efter, den 7/2 kör pappa mig till Landvetter och jag påbörjar min långa resa... Jag spenderar 4 roliga dagar på au pairskolan därä jag träffade nya vänner.

Mars
Jag spenderade ett par dagar med min amerikanska familj i deras hus i Wisconsin. Vi blev insnöade och fick stanna en dag extra. Ett inte alltför roligt ställe att vara på en längre tid... Men jag är i alla fall en upplevelse rikare!

April
Jag fyllde 20 år och firade det STORT med alla mina amerikanska/au pair vänner.
Vi (jag & min värdfamilj gick på en hockeymatch under ett au pairmöte. Jag firade även påsk i USA, inget speciellt, men helt okej.

Maj
Jag spenderade en weekend med min värdfamij downtown Chicago för att gå på födelsedagskalas då mormorn fyllde 90(?) år. Jag åkte till Minnesota och Lisa från torsdag till Söndag för att hälsa på. Umgicks mycket med Dunja för att planera resan till Miami.

Juni
Det var sommar och vi levde livet. Tror faktiskt inte att det hände något speciellt denna månad... vad jag kommer ihåg.

Juli
Det var Tast of Chicago och vi besökte The Lincoln Zoo. Jag och en tysk kompis, Dunja, åkte till Florida, Miami. Solade och hade det bra. Simmade med delfiner och jag gjorde en tatuering på Miami Ink. Jag beslutade mig för att gå in i rematch. Jag hittade min nya familj efter 3 veckor i Manhattan med tre barn. Jag flyttade in hos dem den sista juli.

Augusti
Jag spenderade mycket tid med min Nya värdfamij i deras Beach hus i Hamptons. Träffade även nya vänner här i staden.

September
Jag påbörjade mina kurser - Amerikansk histoia och photography. Pojkarna började skolan och vi spenderade fortfarande helgerna i beach huset.

Oktober
Jag träffade 3 av mina vänner från Chicago igen då de var på semester i NYC. Det var så härligt att se dem igen och jag saknar dem alla. Förhoppningsvis blir det ensista resa i maj. 

November
Vi firade halloween och jag slår vad om att så mycket mer roligt hände =D

December
Jag avslutade min fotokurs med en fotoshow - skönt att ha det hela avslutat då det var en ganska värdelös kurs! Min mamma och systrar kom och hälsade på mig under jul och nyår. Nyår firades på Time Square. Jag gjrde även en ny tatuering från New York! :)

Det har helt klart hänt SÅ MYCKET mer än såhär! Jag ha haft ett helt awesome år även om den förtsa delen av denna resan kanske inte var så lyckad... Jag ångrar absolut ingenting av detta. Hade jag inte gjort min första del av denna resa hade jag inte varit där jag är idag. Jag har mött så många nya vänner all over the world som jag kommer ha för resten av mitt liv. Jag har varit med om så mycket som vissa människor bara skulle kunna drömma om att kunna få uppleva och ja... allt det där andra;)

6 more month to go:D


Nyår på Time Square

Ja, men det kanske är dags att uppdatera om nyår här i NYC med mina två systrar, Caroline och Mikaela. Vi var ganska lata under morgonen och sov länge. Inte kunde väl Time Square bli så fullsmockat SÅ fort? Så vi chillade läget ganska länge och när klockan var runt sådär 16.30(?) så tog vi tunnelbanan in till Time Square o HEJA vad MYCKET folk där var. OM Time Square brukar vara fullpackat så är det inget om vad det var denna kväll! Vi trängdes ju "bara" med 1.5 miljoner människor. Det är ju ingenting.Ni vet när man lyckas pricka in samma dag på Gekås som alla andra människor i Sverige och det är sådär riktigt trångt och svettigt och bökigt och alla kör runt med vagnar och roffar åt sig saker och bucklar sig fram med armbågarna och svär åt alla andra som shoppar - det är ingenting i jämförelse med detta! Så nästa gång jag befinner mig på Gekås och där är "mycket" folk, så klagar jag inte!

I alla fall, tillbaka till ämnet. Vi kom upp ur tunnelbanan och försökte hitta en bra plats. Vi hittade en hyffsat bra, men Mr Polis sa åt oss att ta de kort vi ville ha och sen flytta på oss - ALLA måste gå till 8:de ave. Ja, men heja! Vi sprang runt, mest troligt i cirklar... Men det slutade med att vi hamnade sådär 10 block från Time Square. Men, vi kom fram till att vi hellre har en storbildsskärm att kolla på än att inte se något alls, så vi var ganska nöjda ändå. Vi kom också fram till att om vi någonsin ska fira nyår på Time Square igen så ska vi tusan boka biljetter med så vi kan springa runt hur vi vill på gatorna!

Det uppträdde en hel del artister, blend annat Justin Bieber och Lady Gaga. Inte helt fel, Justin kunde man dock ha överlevt utan! Men vi fördrev tiden ganska bra genom att... bara stå där, rätt upp och ner och göra INGENTING förutom att glo på skärmen, som för övrigt hade en skylt placerad framför sig (eller kan det vara så att vi placerade oss bakom skylten?) hihi.

Men efter 5.5 timmar var det äntligen midnatt och de sista sekunderna räknades ner av HELA Time Square och allt annat folk. Bollen släpptes, vilket inte var något speciellt märkvärdigt... Men vi fick i alla fall uppleva allt OCH kommer mest troligt inte göra det igen OM vi inte har biljetterna!

Efter allt så var det bara till att börja gå hem igen, de 35/40 kvarteren som skiljde mellan mitt hem och vår ståplats... men det kunde ha varit värre! Kallt var det och pissinödiga var vi alla, men trots detta stannade vi på vägen hem och kollade fyrverkerierna som sköts från Central PArk nånstans...

En helt okej Nyårsafton! :)

(bilder kommer när min kamera har bestämt sig för att samarbeta!)

Nyår

Ja, men då står vi här! Om 35 min är det 2012 och just nu väntar vi på att Lady Gaga ska dyka upp!

Lite olika artister har uppträtt. Det börjar bli ganska kyligt och vi börjar bli trötta. MEN har vi stått här i 5 timmar kan vi väl stå har i en halvtimme till?! Japp, det stämmer, vi anlände här vid lite efter 17! Sååå snart!:)

Men gott nytt år till er alla!!:)


RSS 2.0