Packa

Kapp, jag är i full gång med minpackning. Ni ser, fröken Emelie har tänkt till lite nu. Om jag packarnu så kan jag roa mig desto mer minà sista lediga dagar på Manhattan. Än så länge har jag tre resväskor och då har jag fortfarande två maskiner av tvätt och liiiiite mer skor att packa ner. 
Och nu i efterhand tycker man det var svårt att packa när man skulle resa TILL USA, detta är dubbelt, om inte typ trippelt så svårt! Men det ska väl sluta bra ändå hoppas jag?!
 
Dessutom måste jag packa ihop lite till Hamptons med. Åker imorgonbitti. Vi har även bokat tid för vårt andra fallskärmshopp som kommer ske inom kort. Ganska skönt ändå att vi inte behöver signa alla dödskamper denna gången;) Känns lite lugnare på det viset;D 
LOVE IT! 
 
Annars händer det inte alltför mycket på detta ställe. Dagarna flyter på ganska bra faktiskt. Tiden går oerhört snabbt och det gillas skarpt! Två och en halv vecka kvar nu bara. Yaaaaay! 
 
Idag har det varit så fruktansvärt varmt här. Riktigt fuktigt och över 36 grader varmt. Gick till parken för att sola, men kunde inte stanna ute mer än en timma. Helt genomsvettig genom att bara ligga på gräset och sova. Jag hade lika gärna kunnat springa ett marathon, det var så jag såg ut xD
Så jag gick hem och åt och sen vidare till poolen istället. Inget vidare pool faktiskt. Ingenorganisation någonstans, folk överallt som inte tar hänsyn till andra än sig själva.... B I T C H ! 
Men i alla falnajat doppade mig och sen la jag mig i solen i två timmar och chillade/sov.
Gick hem, läste ut min bok och försökte plugga lite, men det blev inte så mycket av med det. IMORGON!! Hehe
 
Nu ska jag packa lite till i alla fall! 
 

Middagsplaner...

Ja, men vad hände då igår? Det var exakt tre veckor kvar tills jag lämnar detta land och idag är det tre veckor kvar tills jag åter igen kommer stå på svensk mark.
 
Men i alla fall, tillbaka till gårdagen. Under dagen var det jobb och slit som vanligt och det hände väl inte direkt något speciellt eller mer spännande under den tiden. Jag slutade vid halv 7 och då var det bara till att göra sig redo för middagsplanerna som var planerade för kvällen. Dock hade jag ingen parfym hemma, då jag använt alla jag hade, MEN då är det ju bra man har VS utanför dörren, så på väg till subwayen sprang jag inom där och "provade" parfym. Helt okej;) Jag menar, palla köpa en ny nu när jag snart ska hem liksom... 
I alla fall, nu bar det av vidare till subwayen som skulle ta mig down town.
 
Väl down town skule man hitta det där förbannade stället med och det är ju inte direkt så att jag hänger där nere dag ut och dag in, men jag hittade ganska helt okej, behövde faktiskt bara fråga en gång och då hade jag faktiskt tagit mig så nära som två block ifrån. Sen att jag gick åt fel håll när jag väl kom dit är en annan femma;)
 
Mötte upp med Mr. A, vi kollade igenom menyn, beställde, pratade om allt och alla och hade det allmännt trevligt. Fick maten, åt, pratade, satt kvar ett tag på resturangen innan vi gick en sväng. Svängde förbi en park, såg en råtta komma springande och gick snabbt vidare. Vi hade följe till subwaystationen där vi skiljdes åt...
 
Så det var en trevlig kväll och det kommer vi mest troligt att göra om igen:)
 
Kom hem igen runt 23 och tänkte då till en aning. OM jag packar nu, istället för min sista helg här så kan jag festa till det och umgås med vänner den helgen istället, så jag slängde fram resväskorna och påbörjade rensning av kläder. Tro det eller ej, men de flesta av mina kläder är från USA och de vill man gärna ha med hem förstår ni. Men det var allt några kläder som kommer slängas när det är dags att lämna detta ställe, och det är dem jag använder nu, då jag packat resten av kläderna. Så just nu har jag två (nästan 3) resväskor färdigpackade och det kan mycket väl bli en till... Så pappa, ni kan ju komma med lastbilen när ni hämtar mig och glöm inte släpet;)
Men i alla fall, jag jobbar vidare med min packning. Runt 02.00 tyckte jag jag hade packat klrt för den morgonen så då gick jag och la mig istället och tro fan att jag ska vakna upp igen vid 8 och inte kunna somna om... Så därför får ni istället en fin liten uppdatering såhär på morgonkvisten.
 
Nu är det dags för frukost! :D
 

Pretty good

Jobb jobb och ännu mera jobb, vilket underbart härligt liv jag har. Ja, det har jag faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag vet mycket väl om att jag klagar på än det ena och än det andra och det är helt klart värt att klaga på (för klaga bör man annars dör man!) men OJ vad jag kommer sakna Manhattan och min Amerikanska familj! En sak jag dock inte kommer sakna är att jobba som au pair, det har jag helt klart fått nog av, DONE! FINITO! ALDRIG MER! Men visst Manhattan är Helt underbart och jag kommer sakna att bara gå utanför dörren och sedan ha exakt allt framför näsan... Speciellt shoppingen;)

Sen kommer jag också helt klart sakna att sätta på mig löparskorna och springa iväg till central park för en runda runt vattnet! Men mest av allt kommer jag nog sakna mina vänner som jag fått över här. Jag kommer helt klart att hålla kontakten med de närmsta och hoppas att vi ses i framtiden, vilket vi mest garanterat kommer göra.

I alla fall, det händer inte alltför mycket på detta stället, mer än jobb, men har för mig att jag nämnde det;) dock händer det lite mer imorgon och det ser jag helt klart fram emot... Men mer om det en annan dag;)

Nu blir det en powernap!

Midsommar på Manhattan

Ja, men då har man firat midsommar på Manhattan och ja, det var ju ändå ganska lyckat om jag får säga det själv... ;)
Men nu ska jag i alla fall ta och berätta hela min dag från början.
 
Fredagen den 22/6-2012 var det dags att fira den svenska midsommaren. Dock var jag tvungen att jobba under dagen, men det fick jag väl lov att stå ut med eftersom det var P A R T Y under kvällen.
Så som vanligt var det morgonrutinerna som gällde under morgonen (ganska uppenbart faktiskt). Efter det hade jag lovat R att hjälpa honom med ALLT hans lego så vi satt där och lekte lego ett par timmar eller så...
 
Min värdmamma, S, baby M och Nanny åkte iväg för att hämta upp lite folk som kom med bussen och medan de gjorde det så byggde jag och R vidare på allt lego...
När de kom tillbaka igen så var det på med badkläderna och vidare mot poolen i en timme eller två. När vi var klara i poolen så var det lunch som gällde och sen gjorde jag mig redo inför min bussresa tillbaka till Manhattan. Jag packade mina grejer och nån timme senare bar det iväg. Tre timmar senare var jag åter igen på Manhattan.
 
Det regnade och åskade och det såg inte alltför lovande ut med vädret. Men i alla fall, jag åt lite kvällsmat och sen blev det dusch och jag började göra mig redo för kvällens festligheter. Kristin och Louise kom hit runt 21 då det hade ösregnat och de behövde en torktumlare och jag behövde några cider ;)
En timme senare var alla torra och redo igen. Subwayen downtown till partyt. Sen vart det fullt ös medvetslös. Sång och dans. Så skönt att höra lite hederlig SVENSK musik ute på dansgolvet:)
 
Det blev dans och sång fram till runt halv 3 eller så. Resten av kvällen/morgonen hängde jag med A och återvände hem igen runt lunchtid dagen därpå. Då mådde man sådär lagom fint och såg säkert ännu bättre ut... (ironi)
Eller jag fick i alla fall höra från M att jag faktiskt såg ut som en tjej idag... ja, men tack för det, eller vad nu man säger?! Bara för att jag inte springer runt i klänning dag ut och dag in och har tonvis med smink på mig...
Jaja, men så kan det vara.
 
Senare under dagen, eller typ halvtimme efter jag kommit hem dök min lilla MiniDansk upp. Jag tog en dush och hon skulle iväg och träffa några vänner. Jag gick och inhandlade lite glass. tyckte jag behövde det och det är ju så himla gott efter en natt med alkohol:)
Satte mig på tredje våningen för att bara chilla och njuta av solen och det helt otroligt sköna vädret. 
Efter att jag ätit min glass återvände jag till lägenheten för att skypa med mamma och sedan pappa! Sen var det ganska mycket chill igen, Line kom tillbaka och vi gick till 16 handles där hon inhandlade en glass (jag hade ju redan ätit min).

Vi gjorde nog inte så mycket mer. Vi gick hem, gjorde pizza då vi inte hade någon mat hemma. Gick ner till tredje våningen för att äta ute, då det fortfarande var himla varmt ute trots att hon var 22 på kvällen.
 
Under söndagen sov jag fram till 9. Då gick jag upp och det blev ett skypesamtal med Kerstin. Sen blev det chill med datorn och jag har ju uppdaterat min spotify så nu finns där radio med och jag hittade en med massa gamla svenska låtar... vilken nostalgi!
 
Det blev frukost och sen begav vi oss iväg downtown för att kolla in 9/11 memorial. Vi hämtade upp biljetter runt 13, så vi fick inte tid förän 16.30 så medan vi väntade gick vi runt och kollade på allt och alla. Affärer och grejer.
Till sist blev i alla fall klockan halv fem och vi gick till 9/11. Där hängde vi sedan runt tills klockan blev 18 eller nåt liknande innan vi gick vidare till LOT LESS där jag inhandlade en till resväska, billigt och bra, 40$. Dock är den inte lika stor som min gröna, men skulle jag behöva en till så är det ju inte så dyrt. Billigare att köpa två mindre (fortfarande ganska stora) istället för en gigantisk. Men men, det ska nog gå bra! Hoppas jag!
 
Vi åkte hem, chillade och sen följde jag Line till Suben innan jag gick och mötte Franchy (Italiensk Au pair som är tillbaka på semester), Vi promenerade och pratade om allt och alla. Jag kom hem igen, åt kvällsmat och inväntade min familj. Dock kom de inte förän nån timme senare. Jag sov och hade feber och var allmännt död. Gick dock ner och mötte dem och tog med mig pojkarna upp, tog en dusch och gick och la mig.
 
Idag är det bara chill som gäller och mest troligt lite mer plugg, för det har jag ju inte gjort på ett tag och det ä'r dags att börja lära sig allt på latin och var alla musklerna sitter... Detta ska nog sluta bra, precis som allt annat:)
 
Ahja, nu ska jag göra lite frukost och gå ner till tredje våningen för att plugga lite! Wish me LUCK, för det lär jag ju behöva!
 
 

Dag ut och dag in

Blogg.se appen funkar inte riktigt som jag vill, så nu blir det internetsidan istället.... Ahja, det funkar ju bra det med, dock inte lika bekvämt, men det funkar. 
Idag har det varit en vaaaaaaarm dag, vi har haft sådär 35 grader och strålande sol:-) hoppas ni har det riktigt kallt i Sverige! 
En vanlig arbetsdag med morgonrutinerna, pool, lego, lek och allt annat möjligt roligt. Jag var sådär galet trött ett tag där jag knappt kunde hålla ögonen öppna så fick sysselsätta mig med något istället för att ligga i solen och glo på ungarna, så vi lekte flygplan. 
 
Sen fick jag ett välbehövligt break på 2 timmar. Det var bara till att hämta handduken och slänga på sig flipflopen och springa ner till stranden. Där låg jag sedan däckad i två timmar innan jag återvände hem. In med alla inbiten så åkte vi alla iväg till East hamptons för lite Starbucks och lek på lekplatsen. Sen återvände vi hem igen för lite middag, bad och film. 
 
Både jag och ungarna satt ganska mycket däckade framför filmen (robot) och sen borstade de tänderna och hoppade i säng. Jag hämtade handduken och simmade ett par längden i poolen innan det blev duschen.
Nu tvättar jag, kollar film och uppdaterar min blogg. Effektiv ska man vara!
 
Imorgon blir det svenskt midsommarfirande på Manhattan och det ser jag fram emot - PARTY!!! :D
 
 
 

4 veckor kvar

Ja, som rubriken säger så har jag endast 4 veckor kvar i detta stora land. Vet att jag har sagt det miljoner gånger innan, men det är sjukt vad snabbt tiden går. 
 
Tänkte jag skulle uppdatera er om min vardag idag. Jag menar, det var ju ett tag sedan sist skulle jag tro... 
 
Idag har det hur som helst varit en lååååååång dag. Jag började vid 7.30 am med att ge pojkarna frukost och underhålla dem ett tag. Runt 10.30/11 åkte jag och S med min värdmamma (eller det var ju faktiskt jag som körde) in till barnmuseumet och där stannade då jag och S ett bra tag. Min värdmamma hämtade upp oss nån timma senare och så åkte vi hemåt och hämtade upp resten av folket och sedan ut till East Hamptons för lite lunch och lek på lekplats.
 
Efter detta vart det hemåt igen för att bada i poolen (jag hade hoppats på ledigt och ett par timmar vid stranden... Men NEJ DÅ) Vi plaskade runt ett tag, jag gick upp och la mig i solstolen och höll koll på ungarna därifrån (ibland är det allt bra jobbigt att vara au pair...) efter ytterligare någon timme fick jag upp de små liven, det blev bad och middag och sen lek ute... Tills de slog halvt ihjäl varandra. 
 
Efter det drog jag med dem in och fick dem till att halvt gråtande borsta tänderna och sen var det dags för tv. Så jävla skönt att få sitta ner och faktiskt andas för första gången under hela den förbannade dagen. Efter en timmes tv sa min värdmamma att hon kunde lägga dem till sängs idag... Tack gode gud!! Jag tog med mig mobil och mina headphones (kommer inte på svenskt ord...?) och flydde för kung och fosterland ner till stranden... Och där sitter jag nu och lyssnar på musik! 
 
Jag skulle faktiskt behöva ut och springa lite, men de har inga lyktor här och det blir så himla mörkt och läskigt på kvällen (var ute igår) så jag chillade läget helt enkelt och tar tag i löpningen imorgon istället, förhoppningsvis...? 
 
Annars så har jag inte så mycket annat att skriva om. Livet är helt okej, men ja, jag saknar mitt svenneliv. Och på tal om det borde jag nog ta tag i mitt studerande lite mer allvarligt nu och hålla mig uppdaterad?! Mest troligt sitter jag väl där dagen före som alltid... Eller under min flygresa hem... Haha
 
Där är 2 små (eller stora?) båtar som är ute och seglar på havet. Det börjar bli ganska kyligt med för er som undrar. Hela dagen har varit sådär varm och fuktigt kvavt... Så poolen var ju inte helt fel (även om jag hade föredragit stranden utan ungar istället)! Ja, jag är ganska så mycket klar med au pair yrket nu (men det kanske ni har märkt?) 
 
Nu ska jag i alla fall njuta av lite mer musik innan jag går hem för dusch och film innan det är dags för att sova tills morgondagen! 
 
Puss

Tiden flyger iväg

Sitter just nu och kollar på sista delen av Harry Potter.
Är ute i strandhuset tills på fredag, då bär det åter igen av ib till staden för svenskt midsommarparty med fina vänner. Det ser jag fram emot!

Tiden flyger iväg som bara den och det är idag en månad kvar tills jag åter igen står på svensk mark, det betyder att det är mindre än en månad kvar tills jag lämnar USA. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta?!

Det ska bli oerhört skönt att åter igen få komma hem till trygga Sverige och mitt normala liv, men jag kommer helt klart att sakna storstadslivet här USA...

Jag har haft ett helt fantastiskt år här på Manhattan, med många nya erfarenheter och upplevelser. Jag har helt klart vuxit som person på alla sätt och vis. Jag har blivit mer självständig, mer självsäker, mitt självförtroende är helt klart högre än när jag lämnade Sverige. Jag vet vad jag klarar av och jag måste stå på mig för att få min väg fram. Jag kan bara jag vill.

Dock måste jag säg att det såg ganska mörkt ut när jag gick in i min rematch efter 6 månader i Chicago. Jag var redo att ge upp och åka hem. Men jag var lyckligt lottad som hade (HAR) så fina vänner att de övertalade mig att stanna och åtminstone ge det en chans. Det är jag så otroligt tacksam för!

Så efter nästan 18 månader i staterna är jag redo att återvänd hem till Sverige och allt vad det innebär...
Detta äventyr börja lida mot sitt slut och jag är nu redo för ett nytt kapitel i mitt liv.

Självklart snurrar det runt en massa tankar i huvudet. Speciellt nu på senaste tiden i alla fall... nu när det börjar närma sig slutet.
Det har hänt en hel del grejer på senaste tiden, kanske för mycket?

Men mer om det en annan gång. Nu är det dags för sängen för min del, det är ju trots allt en dag imorgon också och då väntar det jobb... Och fint väder, så jag hoppas det blir en liten sväng ner till stranden med:)

God natt och sussa sött people!


Tjohejsan

Så, då var det dags för ännu en uppdatering på denna sida då vart det tänkt.
Blogg.se är ganska så mycket fucked up på både mobil och iPad så det har inte riktigt blivit av att uppdatera, men.nu är det äntligen dags igen då.

Det är nu 5 veckor kvar tills jag är hemma i Sverige igen. Så om 5 veckor går jag och lägger mig i min egna säng. Om 4 veckor och 6 dagar flyger jag mot Sverige. Ja, men lite hemlängtan har jag nog allt nu. Det har aldrig riktigt varit så att jag saknat hemma och Sverige under mina snart 18 månader här. Det är bara nu i slutet när allt är så nära det blir att man bara vill vill vill HEM!

Men tiden går snabbt och innan jag vet ordet av så är dagen med stort D kommen och jag lämnar min amerikanske familj för att bege mig av hemåt och nya äventyr... :)

Jag vet inte själv hur mycket jag har uppdaterat er om här på sidan men jag har i alla fall fått mina skolpapper och det kommer bli 2 extremt intensiva veckor, men det ser jag fram emot. Faktum är att jag saknar skolan och plugga. Kanske för att allt var så himla enkelt just då. Haha, det var inte riktigt vuxenlivet! Men det kanske är dags att bli vuxen snart?! Mjääää...

Annars så (inte just nu) pluggar jag för fullt och försöker plugga in allt till den långa tentan vi har sådär 3 veckor efter att jag har kommit hem!
Det går faktiskt över förväntan bra om jag får säga det själv, och det får jag ju. Nu är ju bara det enda jävla problemet hur det stannar där uppe i cranium;) Jag får la se till att hålla mig själv uppdaterad... Repetition dagligen med andra ord! Yaay...

Nu ska vi se, på arbetsfronten är allt sig ganska så likt. Ungarna har fått sommarlov så det blir ganska mycket jobb... Eller som vanligt fast lite mer underhållning av ungar ingår:/ nannyn har haft en vecka semester så denna vecka har det blivit överdrivet mycket jobb och jag undrar själv ibland hur jag faktiskt har överlevt?!

Nu ser jag i alla fall fram emot helgen! Imorgon kommer MiniDansk och vi ska roa oss hela helgen:) så jag är ledig från imorgon 19 till tisdag då jag tar bussen ut till Hamptons... Men jag åker tillbaka igen på fredag för midsommarparty:)
Efter det är det nästan Juli!!! HEM HEM HEM HEM HEM:D

näe, men nu ska jag röra på mitt fläsk och gå upp och lägga mig och sussa sött hela natten lång! Jag har ändå varit ganska effektiv med mitt pluggande och lärt mig hela skelettets delar (fram- och baksida) på latin! Så nu förtjänar jag lite god natts sömn:)

Sussa sött folket!

PEACE OUT!


En helg i juni...

Denna helgen har jag väl som alltid annars (känns det som) mest jobbat faktiskt. Som sagt så var vi ute i strandhuset heeeela långa helgen. Vi körde ut under fredagen och var framme där runt 23 eller nåt liknande. Det var hej och hå och sovdags direkt.

Under lördagen blev det tidigt jobb. Det var inte alltför soligt och varmt ute så det var det... Jag hade mest hand om baby M så vi lekte en hel del utomhus. Jag fick 4 timmar break och passade då på att sova lite då jag hade jobbat från tidig morgon... Sen blev det fortsatt lek med ungarna tills vi körde in till stan för att gå på Starbucks. Måste erkänna att det var ganska trevligt faktiskt. Sen hem, middag, duscha ungarna och bädda om dem. Sen blev det lite tv för mig under kvällen då jag jobbade länge och mina värdföräldrar gick ut och åt.

Under söndagen sken solen redan från tidig morgon så det syntes lång väg att det skulle bli härligt väder denna dag. Jag jobbade på bra ända fram till mitt break. Då fick det vara nog. På med badkläderna och ner till stranden och där låg jag sedan i tre hela timmar... Jag klagade ju inte! Tänka sig, det blev även ett första dopp i havet också, typ isigt kallt, men jag överlevde. Jobbade på resten av dagen som vanligt och sen lite plugg under kvällen!

Måndagen var det upp och ett morgondopp och stort vattenkrig ned pojkarna innan det var dags att åka tillbaka mot staden.
Träffade en kompis från Chicago som har flyttat till en förort till NYC. Det var skönt att se henne igen. Det blev glassätande och häng på tredje våningen innan det var dags att återgå till jobbet...

På kvällen blev det en fin liten promenad med Emma. Det kommer jag nog att sakna med Manhattan och storstaden. Att bara kunna ringa eller skicka iväg ett sms och sen mötas upp 5 minuter senare...

Men det ska väl gå ändå!


Hejsan och lite hoppsan

Vet inte riktigt vad jag ska uppdatera om för tillfället?! Kanske egentligen inte borde uppdatera alls då kg faktiskt jobbar just nu... HoppsanHejsan!

Meeeeen i alla fall. Fy tusan bubblar vad trött jag var idag! Sov runt en timme eller så under eftermiddagen tror jag, kollade en film - friends with benefits
Och sen gick jag en promenad på stranden. Satan i gatan vad vattnet var kallt!

Oj, vad jag ser fram emot nästa helg!!!
Jag har även lösenordsskyddat bloggen, så just nu kan ingen läsa den. Tyckte bara jag behöver lite privatliv samtidigt som jag kan skriva av mig lite här:) yaaaay me!


Beachen

Denna helgen blir det då ut till strandhuset... Säger inte mer om det!

Idag har jag chillade med Matilda i central park! Vi växlade ut filten (eller lakanet) och sen däckade vi ganska skönt där i solen i nån timme. Småungarna (och de stora) kom närmre och närmre och bollar var där med, så vi förflyttade oss längre bort till en plats där det inte var så mycket folk! Ut med lakanet igen och sen sov vi gott där tills det var dags att gå hemåt.

Det blev en kall och skön dusch, färg hade jag fått:) Målet är ju då att vara brun och fin när jag kommer hem om 41 dagar! (hoppas alla i Sverige är lika bleka som vanligt!)

Jag kollade sista avsnittet av Grey's Anatomy och kan knappt vänta tills nästa säsong kommer ut. Så himla spännande... Love it!

Annars har jag inte gjort mycket mer idag. Tillbaka till arbetet imorgon. En hel jävla vecka utan en dag ledigt... Ser man ju fram emot. Dock kommer jag få långledigt nästa helg och det ser jag fram emot. Förhoppningsvis händer något skoj... Få se om M har några planer?!

Men nu ska jag väl dricka mitt kanel-te och njuta av den sista friheten på en hel vecka... Skjut mig lite!

Snart hemma!!!!


Sjuk

Jag gick och la mig med huvudvärk igår och jag vaknade upp med huvudvärk, illamående och feber idag. Bra start på dagen där va?
Det resulterdade i alla fall i att min värdmamma skickade tillbaka mig till sängen. Jag sov i två timmar till och vaknade upp som en ny människa utan huvudvärk och illamående. Min temp var dock fortfarande låg, men jag levde i alla fall:)

Jag skypade med Pööööörnill och efter det hämtade jag upp S för att ta mig till ett sommarkalas då deras sommarlov började idag! Bara tredje kalaset på en vecka... -_-

Sen kom min värdmamma till kalaset och jag och mormorn gick iväg för att avnjuta en Broadwayshow - Desire with my mother.
Det var en lite knepig show, men helt okej bra tycker jag faktiskt! Till skillnad från de andra shower jag sett var denna drama, de andra har varit mer komiska:)

I alla fall, efter showen var det tillbaka till jobbet och till playdaten killarna hade. Där lekte de ett tag och åt kvällsmat och sedan hem för dusch och borsta tänder och ta på pyjamas. Sen slutade jag för dagen.

Jag tog ned mig min lånade bok och gick och satte mig i lekrummet (partyrummet var fullt) och läste. Snart klar med boken nu ju. Så mycket lättare att läsa där nere än på mitt rum... Så mycket tystare och lugnare där nere, även fast alla sover här uppe. Det är helt enkelt bara skönare, mer privatliv:-)

Nu ska jag kolla lite Greys innan jag ska ta och dejta kudden!!


Nu är vi där igen

Ja men då sitter vi på Dorrians pub igen! Är mest troligt här alldeles för ofta då vi inte behöva visa leg längre...

Mer än så behövs väl inte sägas i detta inlägg?


Ready, get set and GO!!

Jag är nu fullkomligt redo att åka hem och påbörja mitt normala och svenska liv igen. Just nu är jag trött på allt som har med Amerika att göra, människor och land! It's to much...

I alls fall, det händer väl inte alltför mycket här. Jobb, dag ut och dag in, ingen rest ingen ro här inte. Efter denna vecka har ungarna sommarlov:( jag ser ju hellre att de befinner sig i skolan eller utanför hemmet så jag slipper jobba;) ja jag har gått och blivit lat... Eller ja inte direkt lat, eller lat på jobbet men inte när det gäller träningen och ha kul;)

Så idag har jag jobbat och jobbar fortfarande. Vanliga morgonrutiner och sen ledig och då passade jag på att hänga med världens bästa Maayan. Vi skulle ha sprungit men jag var verkligen inte på humör och så ösregnade det ganska mycket! Så vi planerade film istället, men den funkade inte så det fick bli girly girl talk istället;) om både det ena och det andra...

Sen tillbaka till jobb, hämta upp R och dumpa honom på hans mattelektion. Jag gick till starbucks, inhandlade en starbuckstermos och en drink på det... Ja det går väldigt bra med sparandet av pengar;) haha FAIL!

Hämta upp ungen och sen bad för dem båda. Middag och lekrummet och nu kollar vi på tecknat.

6 veckor och 2 dagar kvar tills jag lämnar landet! I can't wait!


Party?!

Ännu en PLANERAD utekväll som inte blev så lyckad som vi hade hoppats på... Men ändå en rolig historia att komma ihåg xD

Vi började i vårat partyrum med en flaska vin och sprite och musik. Sen var vi sådär lagom taggade?! Haha

Vi tog subwayen ner till time square för att hänga på sky room (tak våning). Det kunde ju inte börja mycket bättre än vad det gjorde (IRONI). Vi hade fått veta att det skulle kosta 10$ men de ville ha 20 och det ville inte vi betala. Vi fick i alla fall 10 till sist och kom in. Väl inne hade vå Promoter inte fixat sitt bord... Där satt vi i sådär två(?) timmar innan vi gick hem igen. Vi inhandlade chips och godis och satte oss i partyrummet och kollade lite film innan vi gick upp och la oss. Haha, fin utekväll där ja! xD


RSS 2.0