Shopping

För första gången på över 2 månader så har jag shoppat kläder. Kan ni tänka er vad jag har hållit hårt i mina pengar då! Riktigt duktig har jag varit! :) Blev tre tröjor från favoritaffären forever 21!! =)


Fiiiiiint!

Hej Svejs!
En liten uppdatering kanske vore på sin plats. Kollade precis på mitt svenska bankkonto och lite smått sorgligt är det allt. Mina au pair pengar börjar sina... MEN, så får jag ju tillbaka mina pengar som jag betalade för skolan eftersom min kurs blev inställd. Så lite bra är det ju.

Annars så händer inte så mycket. Idag var det tillbaka till arbetet efter 1 1/2 dag ledig. Det var då de vanliga rutinerna som gällde. Morgonrutiner, dumpa ungarna vid skolan och sen hem och ta baby M. Vi gick en lång och fin promenad i Central Park (som vanligt med andra ord). Sen kom jag hem, lämnade över baby M till nanny och jag tog ett break. Jag passade då på att städa mitt rum lite, en aning sådär. Tyckte att det behövdes efter 2 månader;) Tvättat mina sängkläder så det ska bli mysikgt att krypa ner under täcket ikväll. Nytvättat och allt ju!

Sen var det dags att hämta upp R från skolan, så fick lov att släpa med mig S med. Hem, dumpa R och leka lite och sen vidare med S till Kidville där han skulle spela lite schack. Jag smiter iväg till Starbucks ett tag och sedan tillbaka och hämta upp S från hans schack. Hem, dags för kvällsmat och sen dusch och tv och sen var det dags för sängen för de små pojkarna. De somnade ganska snabbt. Jag bytte om och begav mig iväg mot våning nummer tre! Där spenderade jag en timme och lite till i gymmet. Upp till takvåningen igen, duscha och bädda sängen och nu sitter jag här. Tror att jag äntligenhar klurat ut hur den där förbannade onlinekursen fungerar... tror jag:P Ha ha!

På fredag går bilen åter igen mot Hampton!


Skola

Efter en lång dag med shopping med Sofie och Sophia så var det då äntligen dags att återgå till skolan efter ett år och 3 månader. Ja, men för första gången sedan studenten satt jag då idag åter igen i skolbänken och jag gillade det! Jag lämnade hemmet runt 18 för att sedan ta tunnelbanan till 33:e gatan. Där korsade jag gatan och vips så var jag på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Vår "lilla" klass på 25 elever verkar ganska så toppenbra! Jag är då yngst och sen är alla andra 25 och uppåt skulle jag tro... i alla fall lät det så när de pratade. "when i was in college"

Vi gjorde inte speciellt mycket idag, mer än att presentera oss och lära känna varandra lite bättre. Så förhoppningsvis drar det igång riktigt nästa vecka och det ser jag verkligen fram emot.

Nu ska jag krypa ner i sängen och somna till Big Bang Theory! :-)


sakna/inte sakna!

Om en och en halv vecka så har jag varit i staterna i hela 8 månader och har då MINST 4 månader kvar! Det är galet vad tiden har gått snabbt! Har redan befunnit mig i New York i 2 månader. Jag är fortfarande inte säker på om jag kommer förlänga eller åka hem efter ett år... men jag har mina aningar om vad som kommer att ske...

Saker som jag kommer sakna med USA när jag väl lämnar landet är först och främst mina nya fina vänner som jag skaffat. Självklart kommer jag sakna min amerikanska familj. VÄDRET, helt klart! Att komma hem till ett kallt och grått och regnigt Sverige är ju inget vidare. Jag menar, det är snart oktober och jag har fortfarande shorts och T-shirt. Jag kommer sakna NEW YORK (Manhattan), är helt totalt förälskad i staden! Jag kommer sakna alla de överdrivet trevliga människorna. Jag kommer sakna STARBUCKS! (hörde att de skulle öppna en i Gbg... nu vet ni ju var jag kommer att hänga!!) Jag kommer sakna att bara gå utanför dörren och upptäcka att jag har allt jag behöver där... gångavstånd! Jag kommer sakna att åka tunnelbana att möta tjejerna på Time Square!

Men det jag inte kommer sakna är att i stort sett varenda människa på stan måste stanna och kommentera min längd. Alltså, det är MINST ett par stycken varenda satans dag xD Jag kanske ska gå runt med en skylt med min längd så behöver de inte fråga!? visst, det är lite smått roligt emellanåt, men ärligt talat, varför bryr de sig?
Jag kommer inte någonstans att sakna snabbmaten som folket trycker i sig här. Jag kommer inte att sakna det klorsmakande vattnet som får mitt hår att se risigt ut!

Det är väl så mycket som jag orkar och vill uppdatera just nu! För övrigt så har det inte hänt något speciellt, det är ny vecka med nya möjligheter och det ser vi fram emot. Nu påbörjas sparandet till min VITA iPad2 :)


Lilla S leker på lekplatsen!







Trötter

Ja men då är det väl dags för en lite uppdatering känner jag, det ar ju trots allt ett ar dagar sedan sist. för det första... JAG LEVER! Sådär, då har vi löst det mysteriumet (inte för att någon undrade, men ändå liksom) För det andra så är jag galet trött. HAr haft baby M nu 2 mornar i rad (imorgon med=3) vilket betyder att jag har varit tvungen att gå upp vid 6.00. Jag HAR gått upp vid 6 MEN jag har gått och lagt mig igen (och faktiskt somnat om). Men turen har varit på min sida och baby M har sovit till runt 7 eller 8 dessa två dagar. Idag var jag då lite bättre och lyckades hålla mig vaken till halv 7 innan jag somnade om och vaknade igen vid 7. HAde lite s,ått ångest/panik över att jag sovit så länge:S Gaaaaah, men ingen skada skedd.

Sådär, vad annars har hänt här? Ja, men igår då så var jag ute med lite vänner från halva världen (Israel, Finnland och Brasilien) och vi gick sådär lite spontant och spelade biljard, vilket faktiskt var galet roligt om jag får säga det sjäv. GOOOOOO NORDEN! :-)

Idag (lördagen den 24/9) har jag då jobbat (ovanligt!). Haft både pojkarna och baby Mtt par timmar. Tog med mig pojkarna och gick och mötte upp Ami och Ella. Sen promenerade vi vidare till Central Park och lekte på lekplatsen där ett tag. Efter det var alla trötta och ganska färdiga så vi gick vidare till ett annat ställe... som macdonalds fast såååååå mycket finare (och godare) Vi drack milkshake och hade det galet bra.

Ja men det är väl det jag har ägnat mig åt de här senaste dagarna skulle jag tro... För övrigt har jag blivit lite lat oh har inte tränat på ett bra tag... SKÄMS PÅ MIG! Får ta tag i det imorgon då jag vet att jag har några timmar ledigt!

Puss oh Hej Leverpastej

Random bilder är tagna!

Okej, nu har jag ju då lyckats handla upp hela (nästan) förra veckans lön. Det blev då ett minneskort och en väska till kameran. Så nu är jag fattig. Så nu ska då nästa sparprojekt påbörjas. Nu blir det till att spara pengarna till en liten VIT bratid iPad2! Ja, alla andra har en så jag SKA också ha en, och så var det med den saken! Men efter det att den är inhandlad kommer jag nog inte att ha något speciellt sparprojekt på G... vad jag vet nu i alla fall, men jag hinner nog allt tänka ut något skulle jag tro. Om inte så får jag väl spendera mina pengar på kläder.... vilket iofs inte är helt fel. Känns som om jag inte har shoppat det på evigheter (max 2 månader sedan) xD

I alla fall, jag placerade det nyinköpta minnekortet (som för övrigt låg i en väldigt inbrottssäker liten "ask") i min nyinköpta kamera och begav mig ut på en liten promenad. Det blev lite random bilder med inställning: automatisk, då jag inte direkt hade tid att placera min rumpa nånstans för att ställa in och kolla vilken/a inställningar som jag skulle ha använt?! xD Men jag, jag får väl jobba desto mer med redigeringen då va. haha
vilken tur att min fotokurs börjar på tisdag nästa vecka! Det känns som om jag lär behöva den.

Bilderna kommer upp lite senare när jag hunnit redigera dem någorlunda i alla fall. av någon konstig avledning såg de mycket bättre ut i kameran än vad de gör i datorn... och vad tusan beror det på då? Hmm?! Tåls att funderas på!

Men i alla fall, här får ni väl en liten bild (se det som ett smakprov) på ett av alla mina mästervärk(?)






B I O

Jag orkar egentligen inte uppdatera er just nu (klockan är 00.32) men bara för att jag är vaken så gör jag det ändå! För första gången på väldigt länge så var jag och såg på bio. Jag och 3 andra svenskor gick och såg Driver. En lite annorlunda, äcklig, konstig, äcklig, bra, äcklig, förvirrande, äcklick, hemsk (... sa jag ÄCKLIG?!) film. Meeeeen helt klart sevärd, om man gillar ÄCKLIG! Känns som om man missdade minst halva filmen då man satt med händerna för ögonen, men tusan, det är så det ska va. Det var antingen denna film eller en med Stellan Skarsgård;) Nepp, vi totaldissade svennen och hans drama för lite (läs MYCKE) action!

I alla fall, vi hade en mycket trevlig kväll. Jag sa hej då till Josefine som kommer lämna landet på torsdag för att åka hem igen till Sverige. Men vi ses ju UPPE i skåne eller NERE i Halland;)

Har haft en sådär allmännt bra dag då! Min kamera har också anlänt så nu blir det snart några nya bilder här på bloggen... ska bara lära mig hur den fungerar, sen så tusan blir det fota av! Annars har jag inte så mycket mer att uppdatera er om, det är ganska lugnt faktiskt!

Nästa vecka är det oktober! Galet vad tiden går fort!

1 vecka!

Ja, det är så det är. BARA en vecka kvar till jag då efter ett år och några månader åter igen ska tillbaka till skolbänken! Min onlinekurs börjar måndag nästa vecka och min fotokurs börjar på tisdag. Tro det eller ej, men jag har faktiskt saknat skolan... lite! Ni vet, att sitta i skolbänken, lyssna och ta anteckningar, göra läxan och faktiskt lära sig något. Eller så är det själva känslan att bara gå i skolan, tryggheten som jag saknar... vem vet?! Men hur som helst så är det bara EN VECKA kvar nu!

Hoppas då tusan att min kamera dyker upp inom ett par dagar annars kommer jag då få ringa och trakassera företaget bara en aning. Men det känns ju som om jag börjar bli ganska bra på det. Det har jag ju bara gjort sådär ett antal gånger när det gällde skolan xD Haha!

Nu ska jag i alla fall chilla lite när jag har lite ledig tid i alla fall! :-)

Turister...på riktigt!

Ja, men idag har vi då passat på att turista lite runder i NYC:) Som vanligt mötte jag upp Josefine vid Grand entral och vi traskade vidare för att möta upp en annan tjej - Lisa. Vi bestämde oss för att turista lite ordentligt idag då. Första turistmålet blev Vänner huset, andra huset blev Sex and the city huset och sist men inte minst sex and the city cafeet (där vi inhandlade våra cupcakes). Det blev än en gång ett besök på Sweet Sweden - den svenska godisaffären, som för övrigt får in marabouchoklad nästa vecka! =)

chillade lite rundor över halva NYC. Och bara så att ni vet så har de inga äkta Vahlgrens bilar här (om ni hajar hinten...)

Ska se till att skriva klart mina 8 vykort och skicka iväg dom inom loppet av MINST en månad. Jag vet jag är sådär lagom seg, Men det får ni tusan stå ut med! :-)

Nu orkar jag inte skriva mer så här kommer lite bilder istället!


Amerikanare och deras mediciner!

Ja ibland r det lite överdrivet tycker jag allt... Har lite, ytters lite ont i halsen och är sådär lite allmännt snuvig, med andra ord... välkommen förkylning!
Sa det till min vm då hon undrade om jag skulle till gymmet idag... Hej o hå; t alite medicin så blir allting ba. Det här och detta och det där och lite sånt här! Haha, ja ibland är de allt bra roliga. Så det blev till att spruta in lite illaluktande/smakande (tror det var körsbärsliknande smak?) "medicin" i munnen, le och se glad ut. Men mamma och pappa, då vet ni ju att de tar hand om mig ordentligt i alla fall;)
Men det är ganksa komiskt att de faktiskt tror att ALLA dessa mediciner som de använder faktiskt fungerar. Men ja, de får väl lov att tro det då:-) Jag vill ju inte göra dem besvikna!

Än så länge har jag ju faktiskt bara haft EN enda dag då jag har befunnit mig i sängen och sovit bort enhel dag. En dag på 7,5 månad är ju inte helt fel om man säger så. Så jag ska ju inte klaga på mitt immunförsvar i alla fall.

Nu blir det lite beck och sen nana kudden:)


Chillidill!

Ja idag har då inte hänt mycket. Inte de senaste dagarna heller för den delen. Men i alla fall. Pojkarna har varit i skolan. Jag har längt fram och tillbaka som en galning. Om en vecka och några dagar så börjar jag skolan igen. Min kamera har inte kommit än:O Förhoppningsvis nästa vecka annars... skjut mig! Jag hänger rundor med mina fina svenneflickor. På tisdag är vi på't igen. Undra vad för galenskaper som händer då?!

Som sagt. inget speciellt händer på detta stället!

FINALLY!

Jag har nu äntligen beställt min kamera (så nu är jag fattig igen), så förhoppningsvis kommer den på posten denna vecka! =) WIIIIE! Och då tusan ska det ut och fotograferas i helgen må ni tro! Men i alla fall, är mycket nöjd över att jag lyckas spara alla mina pengar till denna kameran!

Nästa sparprojekt blir då en liten bratig iPad2! Min dator börjar bli lite sådär lagom seg (kan ju ha att göra med ALLA bilder och annat skit som jag har på den...?!) Så tänkte att en liten bratig iPad kan vara en bra investering;) Det är ju trots allt "bara" en månads jobb och det ska jag nog mycket väl klara av...

För övrigt har pojkarna nu börjat skolan. Jag börjar också... snart. När vet jag inte riktigt då jag inte är helt 100 på vilken fotokurs jag anmält mig till (finns två stycken med liknande namn) Men hej o hå, det ska nog gå bra ändå.... om NYU vill svara på mitt mail, snarast! Annars får jag väl lov att ringa och trakassera dem igen imorgon! ;)



Den här kommer då bli min inom loppet av ett par dagar! =)

I do HATE taxes!!!!!!!

Förbannade taxes! Skulle då ha köpt en ny kamera idag, men då självklart är det ÖVER 100$ taxes på den, vilket betyder att jag måste vänta tills jag får min nästa lön:O Om det inte vore för dessa förbannade taxes hade jag nu ägt en systemkamera! Gaaaah! Varför kan de inte bara sätta ut hela priset på prislapen, med taxes och allt?! Ibland tror jag faktiskt inte att amerikanarna använder det de har innanför pannbenet.... så trött man blir. Men jaja!

Nu har de ju även ställt in min svartvita kurs på universitetet med så måste anmäla mig till en annan! Hur underbart är inte det! För övrigt kraschade jag tvättmaskinen igår då jag tvättade en badrumsmatta (visst ska man kunna göra det i tvättmaskinen?)! Men jag har ju läst/hört om de au pairer som kraschat en bil, så i jämförelse med det är ju detta ganska lindrigt! Så det ska jag ng kunna leva med.

Näe, nu ska jag kolla lite nya kurser och hoppas att jag hittar en som jag vill läsa och som är på 36 timmar eller MER! Gaaah! Skjut mig!


NYU & häng med fina svenskor!

Okej, men då kommer väl här uppdateringen om min ansökan till New York universitet. Jag vaknade upp sådär lagom tidigt runt 8.30 på morgonen (ledig denna vackra dag!), slängde på mig lite kläder borstade lite tänder, ja ni vet... hela den morgonrutinen. Jag fick 500$ av min värdmamma (som alla andra au pairer får för studier) och sen begav jag mig iväg. Tunnelbanan och sen en lååååång (alldeles för lång) promenad runt halva New York. Jag hittade en byggnad av NYU, frågade mig fram om vart jag skulle. Mer korkad människa får man leta efter! Gaaaah! Hon skickade mig i alla fall till informationshuset som låg ett x antal gator bort. Väl där så skickade han (en mycket trevlig människa) mig vidare till en annan byggnad. Ja men det var väl bara till att påbörja romenaden igen dåva.

Det tog sitt lilla tag innan jag hittade rätt byggnad. Tro det eller ej men på ett eller annat sätt kände jag igen mig. Tro fan att jag gick rakt förbi byggnaden när jag gick mot det första huset! Ibland blir man bara så fruktansvärt trött på sig själv. Men jag får väl se det positivt. Jag fick en timmes lång promenad. Naajs! Kom i alla fall till rätt byggnad, visade ID och tog hissen till 9.de våningen. Fyllde i en ansökan, satte mig ner med en mycket tvär och tråkig människa. Sa vilken kurs jag ville ha och bad henne leta upp en till då jag behöver MINST 6 credits eller 72 timmar, i mitt fall, då det är non credit courses så ska jag plugga i hela 72 timmar... jag ska nog överleva med nöd och näppe;)

I alla fall. Jag kan numera kalla mig för NYU student. Coooolt! Jag anmälde mig till photography. Från nybörjare till exhibitor och svart/vita fotografi. Ja men vi får väl se hur detta komemr att sluta. Nästa vecka ska jag då bege mig ut till Best Buy för att inhandla min nya systemkamera. Hallå fattigdom! Tur att man får lön varje vecka i detta landet:)

Efter detta så åkte jag hem och käkade lunch och sen mötte jag upp Sofie vid tunnelbanan. Vi tod tunnelbanan till 42th street och promenerade iväg till Madame Tussauds. Där kollade vi in vaxdockorna. Posade mycket fint med dem allihopa (nästan) och hade allmännt trevligt. Efter en timme eller två på det stället var våra fötter så gott som döda och vi besökte Starbucks och gynnade dem med lite $$$ så de blev glada. Sen mötte vi upp Josefine och begav oss iväg på en regnig promenad till en resturang nånstans på 9:de avenyn?! Avverkade ett par timmar där innan vi begav oss iväg hemåt igen. Var hemma runt 23, kanske lite innan;)

Hade en mycktet BRA dag! Jag älskar denna staden! :)

Idag har det inte hänt alltför mycket. Jag har jobbat. Pratat med mammsen och pappsen och tränat lite. Och så mycket har jag gjort idag då ja. Mycket effektiv... INTE?! Tar igen det imorgon istället. Eller vänta nu, när jag tänker efter lite, jag har ju faktiskt organiserat det mesta av pojkarnas leksaker idag och kläder och kritor och pennor... så lite effektiv har jag då allt varit! :)

Madame Tussauds

Jag har gjort en hel del idag men r för trött för att uppdatera om allt, så imorgon (messt troligt) kommer det ett inlägg om allt som hände idag - det vill säga universitetsansökan och Madame Tussauds och en härlig kväll med fina flickor! För tillfället får ni stå ut med mina bilder! :)


Dags att ta bort lösenordet?

Ja, jag funderar faktiskt på det. Jag menar, vill folk läsa om mitt liv så ska jag väl egentligen inte hindra dem?! Men mja, jag får se hur jag gör med det (slutet av inlägget)

Det har inte hänt något speciellt här. Vi är numera tillbaka i staden och ska stanna här till helgen. Åker nog tillbaka till Hampton på lördag och hem igen på söndag? Låter inte särskilt lönt, men jag vet inte vad mia värdföräldrar har för planer. Men det blir nog i så fall sista helgen i Hampton på ett tag. Sen börjar mina pojkar skolan och JAG börjar skolan! Efter 1 1/2 år ska jag åter igen sätta mig i skolbänken. Vet inte riktigt vad det blir än, ska till skolan imorgon. Men mest troligt kommer det bli en fotografikurs eller två.  Så ni får en mer detaljerad uppdatering om det imorgon då jag själv vet hur det blir med det hela.

Annars så har det inte hänt så mycket mer. Imorgon har jag varit här i USA i hela 7 månader. 7 månader som har gått otroligt snabbt. 7 månader med många upplevelser. MINST 5 månader kvar! Nästa månad kommer mest troligt förffrågan från au pair in america om jag vill förlänga eller åka hem. JAG HAR INGEN ANING om vad jag vill?! O ena sidan vill jag hem, skaffa min egen lägenhet, träffa alla mina vänner, påbörja min utbildning till personlig tränare och börja jobba MEN o andra sidan vill jag stanna här. Jag bor för tusan på Manhattan, det är här det händer, jag kommer mest troligt aldrig få en chans som denna igen, jag har mitt hobb, jag har min inkomst, mina nya utländska vänner, den goaste värdfamiljen EVER(!) ett helt nytt land, shopping utanför dörren;)... Gaaaah! Att det ska vara så svårt att bestämma sig om vad jag vill göra med mitt liv! Det äterstår att se.

Det var nog allt jag hade att uppdatera er om för tillfället. Just det ja, jag kommer att ta bort lösenordet så nu är ALLA välkomna att läsa min blogg igen. Jag har väl dock mina perioder då jag inte vill att någon (alla) ska veta vad som pågår, så lösenordet kommer nog mest troligt tillbaka igen (senare).

För övrigt kommer jag hänga på Timw Square imorgon med Josefine och Sofie. Hur coolt är inte det egentligen. Att säga: Ja, men vi möts på Time Square! UNDERBART! Love it:)

PussHej!

Dags för uppdatering!

Ja, men hejsan svejsan folket! Då var det då dags för en ordentlig uppdatering på det här stället! Vad sägs om det va?!
Okej, de här senatse dagarna har jag ingen aning om vad har gjort egentligen?! Det jag vet är att jag har bakat en massa! Vi har gjort pannkakor (amerikanska), vi har gjort messy cake (kladdkaka) som de för övrigt ÄLSKAR! Så det kommer vi göra igen idag! Hoppas jag då jag inte hade en chans att smaka den förra då de var väldigt snabba på att äta upp den! haha Vi gjorde scones till frukost idag, en hel del olika sorters scones. Vi hade blåbärscones, chocolatechipscones, normala scones och blåbärs/chokladscones! :) Faktum är att blandningen av blåbär och choklad var den som var populärast! Tro det eller ej! Jag höll mig dock till de normala och chokladen!

Vad annars kan jag uppdatera er om? Hmm... Jag hoppas på att kunna göra er lite avundsjuka när jag skriver att det fortfarande är varmt nog att bada i havet här!? Hur är det i Sverige? Jag kollar väderprognosen och ser att ni har 15 grader, kollar igen och ser att vi har 26;) Känns bra! (6 timmar skillnad dock så ni har väl kväll nu, men ändå liksom)

Vi var som sagt och badade i havet idag. Pojkarna tyckte att det var otroligt roligt att gräva ett hål (onödigt nära havet) och sen begrava mig där. Då det låg ONÖDIGT nära havet så kom såklart vattnet farande och mycket var det ju också så där låg jag nedgrävd och kunde inte röra mig! Ha ha! Det var inte igår det! Sen skulle man ju då tvätta av sig lite i havet... gick ju sådär. Vågorna var högre och starkare än mig så jag låg ganska mycket och rullade runt på botten xD Lyckat där! Sen flög vi lite drake, det var inte heller igår man gjorde det! Kul! :)

Jag tror inte att jag gjort något annat speciellt som jag behöver uppdatera er om. Imorgon åker vi tillbaka till staden - MANHATTAN igen! Jo, men förresten, jag har spenderat nästan all min lediga tid med att ansöka till college/universitet. Betalade mest troligt 50 dollar i onöda med. Men hej o hå, varför inte liksom!? Jag har ju inget bättre för mig... inte alls! Men nu tror jag att jag har hittat det jag söker i alla fall... TROR JAG!

Puss o Hej Leverpastej!

waaaaaaaay to lazy to write anything! Här kommer lite bilder!


Waaaaaay to mucho hissåkande!

För det första så borde jag dra ner på hissåkandet i mitt liv. Åker waaaay to mucho hiss för tillfället. Ni vet känslan då man varit på en båt ett x antal timmar och man sen stiger i land igen och allting bara gungar, precic så känner jag när jag kliver ut ur hissen och det börjar bli liiiiiiite jobbigt. Man kan ju tro att jag vinglar omkring full. Så är dock inte fallet, jag har bara åkt hiss sådär 10 gånger på en dag. Det kan dock vara lite svårt att sluta åka hiss då vi har takvåning, sådär 22 våningar upp och kanske lite till. Det är liksom inte bara till att ta trapporna och springa upp på en halvminut. OM man inte vill vara genomsvettig när man är framme förstås, men tror dock inte att man lyckas med det ändå.

I alla fall så är det med den saken.Än en gång har jag umgåtts med svnénska flickor, Josefine och Sofie, härligt! Och än en gång så promenerade jag på Time Square! =) Det känns galet bra att säga att jag barit på Time Square två gånger på 2 dagar.

Nu är vi tillbaka i Hanpton igen!

RSS 2.0