Böööööööörn!

Vad har jag då hittat på den senaste tiden... ja, men det kan man ju fråga sig, hehe! Igår var det då en ganska lugn dag, inget speciellt inplanerat. Så vad gjorde vi, hmm, bra fråga. Vi chillade runder under frömiddagen, tror inte vi gjorde något speciellt. Men kolla vilket bra minne jag har då;O I alla fall, under eftermiddagen släpade jag med S till poolen medan alla andra (baby B och Q) tog en nap. Där var vi ett tag innan vi åter igen körde hemåt. Det var sådär lagom kallt i poolen, men jaja, whatecer liksom, i skulle man! Följde med mn vm och lämnade av S på ett barnkalas eftersom det var jag som skulle hämta upp honom senare. Hemåt, tog med mig Q och Dunja till ChoooChoooparken för att leka ett tag innan det var dags att cykla hemåt igen. Äta middag lite snabbt och sedan packa in oss i bilen för att hämta upp S och hans kompis L från barnkalaset.
Under kvällen chillade vi bara läget;D naaaajs!

Idag, tisdag, hade jag satt väckarklockan på 06.00 för att vara flitig och gå till gymmet... näe, låg kvar i sängen (klarvaken dock) och degade. Gick upp runt 8 för att sedan gå ut på en timmes promenad med min musik dunkande i öronen. Lite småchill. Kom hem, bytte om och drog med ungarna till endollarbio. Så 24 kronor för fyra personer är väl inte helt fel;) Så det kommer vi helt klart göra om och om igen;D
Sen hemåt, äta lite lunch. J har sitt videoläger och jag och dunja tar med oss Q och S till poolen. Möter upp Erika där. Jag plaskar runt med Quin och Sam i poolen. Två timmar senare kör vi hemåt - ännu mer solbränd (grääääääääjt!)
Chill hemma och nu degar jag här.

För övrigt har min visdomstand bestämt sig för att efter sådär ett halvå att börja växa lite igen, och ja(!) AJ!!

Fullt ös medvetslös!

Men andra ord... pojkarna är tillbaka från Texas! Så nästa vecka blir det fullt upp. Inga planer än, men det får jag väl smida under morgondagen... det är vid sådana här tillfällen det är dags för Emelie att plocka fram sin kreativitet och sina braiga fantasier (ha?)

I övrigt har dagen bara varit bra! Låg kvar i sängen och glodde film imorse... kanske aningen för länge då min vm började undra var jag var? he he
I alla fall, låg kvar o kollade vidare på filmen - Elizabethtown. Som helt klart är sevärd. Efter det steg jag upp, klädde på mig och visade mig på ovanvåningen;O Min vf traskade d-town AH för att kolla nån konstgrej/utställning... ? Jag hoppade i min bikini och trampade iväg på min cykel till poolen! Där låg jag sedan och degade i x (3) antal timmar. nu är jag lite lagom rööööööd... hoppsan, som det kan bli;P Men fröken Emelie ser det hela positivt - det övergår ju till brunt förr eller senare. Men hur som helst så blir det ett besök på Wahlgreens imorgonbitti för att inhandla lite solkräm och svalkande after sun! Kan ju även komma till användning nu näär vi snart åker till Florida! ;)

Jag cyklade hem efter poolen, tog en snabb dusch och mötte sedan upp Lovisa. Det blev en sallad på CPK och sen en chokladmuffins på Jewel Osco - IMORGON BÖRJAR DET NYA TJOCKISFRIA LIVET ;D

Hemåt igen efter ett par timmar och nu inväntar jag Dunja som ska komma hem från sin semester så ska hon tillbringa en vecka här.

En heltt okejbra dag! :)

think think think!

I have been thinking! (I KNOOOOW it's Saturday, but hey, my brain still works;D Belive it or not!)



Världens bästa katter!! =)

Midsommar i US and A! 24/6-2011

Ja, men då har vi kommit till den tiden på året som vi kallaar för Midsommar! Det var inget speciellt här. Dagen var i stort sett ganska normal. Jag gick till banken under morgonen för att sätta in mina pengar (måste ju spara nu då jag bestämt mig för att ta massagekursen!) och sen promenixade jag vidare till Starbucks där jag stötte på min vf. Chillade där ett tag innan jag fortsatte och traska vidare... vart visste jag inte helt?! För övrigt var jag helt säker på att det var lördag, varför vet jag inte. Det kändes bara så. Det blev i alla fall att jag traskade iväg till AMrianos för att inhandla lite jordgubbar, ananas och lite nötter och solrosfrön. Sen bar det iväg hemåt igen.

Till lunch blev det rester av potatismos och KÖTTBULLAR. MUMS! Sen var det dags för Q att ta sin dagliga middagslur (baby B sov redan). Så jag chillade och kollade lite tv, kollade lite dator. Beställde 2 biljetter för mig och Lovisa till midnattsvisningen av den sista Harry Potter filmen! :) Så det blir till att gå på premiären!

Under kvällen blev det midsommarfirande på IKEA med Erika. Köttbullar med potatismos och sås. Sen shoppade vi loss lite i den svenska shoppen - Marabou och daim fick föklja med hem denna gång. Det blev även en ram (typ blädderram) där jag tryckte in alla mina bilder. Då jag måste spara mina pengar fick det bli EN ram, så kan jag bara ändra bild när jag vill. Mycket smart;D haha

Sen åkte vi till Jewle Osco och inhandlade desserten - jordgubbar och grädde. Körde hem till mig och vispade grädden och tryckte i oss jordgubbarna. Sen kom vi till den stora frågan - hur skulle vi avsluta detta midsommarfirande? Alternativen var: ut och springa/gå en promenad/kolla film? Det slutade med att vi kollade på The Kings Speach. Vi var kind of lost i början, började fatta i mitten av filmen och så var vi väldigt trötta i slutet...

Bra midsommar i US and A! Inte alls som i Sverige, men helt ok!

Äckligt mätt!

Ja, men nu är jag sådär äckligt mätt efter att ha ätit potatismos med svenska KÖTTBULLAR. Ni vet den känslan då man verkligen inte kan äta mer men måsta ha lite till bara för att det är så gott. Sen känner man att man har ätit FÖR MYCKET och måste ut och springa, men att det skulle gå sååå mycket snabbare att rulla fram, men man sitter ändå kvar i den skönaste fotöljen utan att röra på fläsket... Och FUNDERAR på att springa lite senare istället (men kommer mest troligt inte att göra det...) Ja, men just så känner jag mig nu!

Så mätt blir jag nästan ALDRIG här över. Jag vet inte riktigt vad det är med deras amerikanska mat, men den svenska är helt enkelt SÅÅÅÅ MYCKET BÄTTRE! Men i alla fall, det blir nog trots allt en löparunda lite senare, om en timme eller sådär, när jag inte längre rullar fram;)
Efter min lilla runda så kommer jag släpa med mig fläsket över till Dianas hus för att kolla lite film, innan jag släpar hem det igen för att sova!

Dagen idag har för övrigt varit bra. Inga större bekymmer. Jag hade Q från 06.30 till 18.30, så det blev en låååång arbetsdag idag. 12 timmar, underbart! Hoppas på lite chill i helgen... Men får se hur det blir med det?!
Vi har i alla fall fördrivit dagen med musikklass, tvtittande (Q är förälskad i BRUM!), städande, tvättande, cykeltur, matlagning, parklekande och en liten middagslur=)

Dagens uppdrag (uppdatering) slutförd!



Jag saknar den lilla plutten som mest troligt inte är en liten plutt längre! <3

Update!

Kanske är det dags för en ordentlig uppdatering nu då? Mja, är ju inte helt sigen på det, men enbart för eran skull kommer det "ett lite mer uppdaterat inlägg". Okej?

Igår gjorde vi inget särskilt, vad jag kommer ihåg? hehe
Vi vaknade (ganska självklart). Vi åt frukost, tvättade lite och sen bar det iväg mot Marianos för lite inhandling av matvaror. Hemåt igen och ställa in allt på dess rätta plats och sen vart det vidare till kidsclub. Vi var hemma igen runt 12.00 för att tvätta lite mer och äta lite lunch (rester från gårdagen - fläskpannkaka). Q tog en nap på ett par timmar och jag hade lite "quiet time". Jag väckte Q, för att han kvällen innan inte kunnat somna. Vi kollade ett Wigglesavsnitt innan vi packade ner badkläder och en picknick och begav oss iväg till poolen. Vi kom dit och hade då 15 minuter på oss att bada innan de stängde. Well, vi gick in, plaskade runt i 15 minuter, gick upp, hade en picknick och åkte hem igen. Min vp och Q åkte in till Chicago för middag och jag traskade iväg för att möta Erika för middag. Det blev pasta på CPK. TORNADOVARNING!!! Det regnade och blåste och blixtrade och åskade... Underbar kväll. Vi hann i alla fall äta upp vår mat innan strömmen gick... och där satt vi i mörkret. Dags att traska vidare.

Jag mötte upp Tiffany och Eric utanför starbucks och vi hängde tunt på Eddies (som var enda stället som hade belysning/el) Jag var hemma igen vid 22.30 och var galet trött så jag gick och la mig ganska omgående.
En mycket bra tisdag om jag får säga det själv :)

Här kommer då en uppdatering om dagen som varit. Q mådde lite illa igår (spydde) så han fick sova länge idag och med länge menar jag 07.59 då han vaknar upp. filmen bilar var på tv så vi kollar den innan Q tar ett bad. Sen blir det lite frukost innan vi går ut och leker. Efter ett tag kommer Florencia med S (2 år). De lekte tillsammans i runt 1.5 timme innan regnet kom och det var dags för lite lunch. Vi kollade lite Wiggles (väldigt bra sysslesättning) innan Q tog sin nap. Jag tvättade sängkläder = kul! ;D

Jag hann med ett skypesamtal med allra bästaste Sandra och här smids det STORA planer! SAKNAR DIG!!! <3

Jag väckte Q och tog med honom på en tripp till biblioteket. Vi släpade med alla de 21 böcker/filmer som vi hade lånat och lånade lite nya grejer till Q. Det blev lite Wiggles, lite BRUM och lite andra böcker. Sen körde vi hem och jag gjorde lite middag. Idag blev det STUVADE MAKARONER och KYCKLING! Som jag har saknat de stuvade makaronerna! Och Q älskade dem! :) Han åt så det knakade! ;D

Sen degade vi allihopa framför tv:n och kollade på en massa tecknade serier! xD Men vad trevligt!

Sådär, nu har ni fått uppdatering för de dagar jag inte varit så detaljerad!
Imorgon kommer min vm hem och jag ska göra potatismos och SVENSKA KÖTTBULLAR!!! MUMMA!!

...

näe, men vad sägs om att tvätta lite? visst är livet bra roligt ibland...

Allting har en ände, men korven den har två. Pannkakan har ingen men den är glad ändå...


Life's what you make it, lets make it rock!

Life is easy if you weare a smile...

I gotta go my own way!

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead.

Two wrongs don't make a right!

Smile... it confuses people

Fullt upp...

Jaha, både idag och igår skulle jag kolla upp något på datan, men innan jag kom så långt så hade TOTLAT glömt bort vad jag skulle kolla upp... hehe

Min vm åkte till Florida med baby B idag så just nu har jag bara Q här hemma. Så under morgonen åkte de till flygplatsen för att lämna av min vm. Jag tog cykeln till banken och sedan till Starbucks för att få mig en White Chocolate mocca - min nya favorit! Efter det bar det iväg hemåt igen. Jag hann kolla min dator lite snabbt innan min vp och Q kom hem igen. Jag startade ett Wigglesavsnitt för Q och min vp åkte iväg på jobb. Jag vek tvätten och kollade sedan Wiggles med Q. När det var slut packade vi ner snacks och dricka och körde iväg till Woodfield mall för att leka på "playarean" som finns mitt i hela smeten. Där lekte vi sedan i en timme innan vi traskade vidare till Rainforest cafee för att kolla in de konstgjorda djuren.

Efter det så körde vi vidare till Walmart. Där inhandlade jag 2(!) nya plånböcker. Bara för att jag hade lite beslutsångest och min personlige shoppingassistent (Q) tyckte att jag skulle ha båda två! ;) Även ett par nya hörlurar till min iPod blev inhandlade och sen en ny bilkudda till Q - BARA för att han är så otroligt SÖT:)

Men efter denna shoppingen så körde vi finally hemåt. Q kollade ett Wigglesavsnitt medan jag gjorde lite macaroni & cheese för lunch. Vi åt och nu sover Q. Jag har organiserat i min nya plånbok och nu kollar jag tv och chillar tills Q vaknar upp igen. Jag vet inte riktigt var jag ska släpa med honom senare - kanske åker vi till poolen? Eller biblioteket? Je, vem vet var vi hamnar!? Det återstår att se! :)



Aktiv dag!

Ohja, idag har jag minsann varit aktiv. Började dagen med ett skypesamtal med pappsen och efter det tog jag cykeln till gymmet och tränade en timme. Cykla hemåt igen och duscha och göra mig iordning för att traska ner downtown för att möta Erika och Florencia. Vi placerade våra rumpor inne på Biggbys. Där satt vi sedan till klockan slog 17.30. Tiden gick verkligen snabbt och vi pratade verkligen om allt och ingenting.

Jag pallrade mig hemåt och mina vf undrade vad jag hade gjort i alla dessa timmar xD Suttit på ett cafee? hehe
Ja, men tydligen "har man inte tid" till att göra det här. Men herregud, man TAR SIG TID för en liten svensk fika!
I alla fall, "hängde" lite här hemma innan jag åter igen satte på mig träningskläderna och löparskorna för att bege mig ut och springa en runde i det KVAVA vädret, men dock helt okej. Jag upptäckte dessa helt unika flugor med en lysande rumpa. Vad är det de kallas, eldflugor? eller något va?! I alla fall, tog ett tag innan jag listade ut vad det var som flög omkring och lyste överallt ;) Så då har man upptäckt det med.

Nu har jag duschat, kollar King of Queens och ska snart krypa ner i sängen då jag börjar 6 imorgon... JA, på morgonen:O eller det kanske inte ens är lönt att gå och lägga sig? Kanske lika bra att vara uppe hela natten istället;) hehe, näe, men det blir nog sängen inom ett par minuter!

Och för övrikt finns det väl inga sådana här brandposter i Sverige?! Så HUR skulle jag kunna veta egentligen? ;D


Jag börjar bli riktigt bra på det här med att uppdatera (även om jag inte alltid skriver vettiga saker)

Gårdagens kväll - Det blev på det viset att vi gick och lyssnade lite på ett band som spelade downtown AH. Där satt vi ett tag innan vi promenerade iväg till CPK för att inhandla lite mat. Sen traskade vi vidare hemåt mot mitt place för att glo film och äta glass. Denna afton blev det Coach Carter. Runt midnatt körde jag hem Lovisa, passade på att tanka bilen på vägen tillbaka och sen blev det till att mysa ner sig i sängen och sova till morgondagen! ;D

Idag har det inte hänt så mycket... än;) Mest troligt kommer det väl inte hända så mycket heller. Jag får väl släpa mig ut på en liten joggingrunda innan jag ska påbörja dagens arbete.

Annars är det nog inget speciellt som händer här på andra sidan Atlanten! Ganska mycket helt okej! :)

Peace And Quiet!

Lugnt och tyst, peace and quiet! De små pojkarna sover och de stora pojkarna är hos sin pappa. Jag vet inte riktigt varför jag befinner mig inomhus då det är fint väder utomhus. Jag kan ju faktiskt bara ta med mig babymonitorn och min dator och gå ut.... ska nog göra det med! Lät ju riktigt bra när jag skrev det.

I alla fall, cyklade till gymmet imorse, tränade 90 minuter och sen hem igen. Duschade och åt lite frukost. Dunja kom förbi med sina väskor som jag ska vakta lite medan hon befinner sig i Californien. Jag började jobba runt halv ett. Tog med mig Q ut på en liten cykeltur till parken där vi lekte en halvtimme innan vi cyklade hemåt igen för att äta lite lunch. Idag blev det grillade mackor med ost och ägg. Yummi!

Ikväll blir det ytterligare en galen kväll med Lovisa (och kanske Florencia)... vet aldrig vad som händer när vi är i farten!? Allt kan hända;)
Svenska i Amerika...

För övrigt har jag inte så mycket mer att säga. Mindre än en månad (runt tre veckor?) kvar tills jag beger mig mot Florida för lite välförtjänt semester! Tiden går otroligt snabbt här. Kan knappt fatta att det var över 4 månader sedan jag lämnade det trygga Sverige bakom mig. Men, ja det är så det är! :)

Over and Out!


Life is good!

Härligt väder utomhus idag! 25 grader varmt och strålande sol! Så, vad har vi då gjort en dag som denna. Jo, men det ska jag berätta för er nu! Väckarklockan ringde vid 08.00 och jag var helt död och kunde inte hålla mina ögon öppna. Självklart somnade jag om UTAN att ställa om väckarklockan! OhNo! Vaknade med ett ryck 8.25... HELVETE! Slängde på mig lite kläder och 2 minuter senare var jag uppe i köket. Vid sådana här tillfällen är det bra att bo på jobbet! ;)

I alla fall, mötte min vm i köket som tycker att jag ska börja dricka kaffe under morgonen så jag vaknar till liv xD hehe
Men jag var uppe i alla fall och jag börjar ju lite innan nio, så jag vet inte om jag försov mig eller inte? haha!

Vi åt frukost och lekte lite med bilarna. J åkte iväg på sitt legocamp och min vm tog Q till hans musikklass och S följde med. Jag och baby B tog en promenad innan vi mötte upp S och Q för att sedan traska vidare till den gula parken och leka där i 30-45 minuter. Hemåt igen, leka lite med grannungarna innan det var dags för lunch. efter lunch fick jag S till att läsa lite för mig, J var hos en kompis och baby B och Q tog en nap (they still are). Efter att vi läst lite släpade jag med mig S på tandemcykeln. Vi cyklade (jag trampade) iväg till bensinstationen för att fylla på lite mer luft i däcken innan vi trampade vidare till Wahlgreen för att inhandla lite tennisbollar och snacks. Efter det trampade vi hemåt, fämtade upp tennisracken och sedan till skolan och tennisbanan.

Vi spelade tennis i sisådär 15-20 minuter innan vi åt lite snacks och drack lite vatten. På med hjälmen igen så cyklade vi hemåt. Stannade till vid ett lemonadstånd och skänkte lite pengar till de små barnen genom att köpa 2 drinkar (fick en tredje på köpet). Vidar hem och nu sitter jag här och vaktar de två små som sover middag. J har gitarrlektion och min vm underhåller S nånstans?

Ikväll åker de till sin pappas hus för att sedan åka till Texas på lördag! Vilket betyder att jag har 2 barn under helgen. På måndag åker min vm och baby B till Florida vilket betyder att jag har ett barn (Q) under nästa vecka! :D

Just nu händer det inte så mycket... Spelade volleyboll igår, sista träningen för klubben. Hoppas att jag kan spelt liiiiite nästa termin med skolan, men får se hur det går?! Drömma går ju alltid! Annars så roade jag mig med att betala min parkeringsböter under kvällen igår. Så kul man kan ha det.

Vet inte riktigt vad jag ska plugga? Massage eller grunderna till personlig tränare? Har en månad på mig att bestämma mig så...



Jag har inhandlat mina favoritchips - grönsakschips!! :)

Planering?

haha, ja men här sitter jag och planerar inför min framtid (den i Sverige då). Men när den börjar vet jag inte riktigt, jag har mina små misstankar, men som sagt... NOLL KOLL!

I alla fall, sitter och kollar utbildningar på Academy som jag vill ta någon gång i framtiden! Sitter och kollar lägenheter, hundar, ja allt som jag kan tänkas ha nytta av i framtiden! :)

Så, som det ser ut nu kommer jag flytta in i en liten lägenhet i Lund, plugga till "cert. kost- och träningskonsult" ha en liten mops vid namnet Dolly Parton, påbörja min volleyboll- och/eller ryttarkarriär igen och helt enkelt bara leva livet! :) Jag kommer resa så ofta det bara går, spendera alla mina dagar på gymmet och med vänner, glida runt i Lund och shoppa gärnet på VÄLA! Det låter som jag har en ljus framtid till mötes! När nu det händer...?

Ja, nu vet ni i alla fall vad jag gör under kvällarna när jag inte har något annat för mig! ;)

Nästa vecka kommer jag säkert att vilja flytta till Göteborg och skaffa mig en häst och bli veterinär eller något?! haha

Ja, det här med livet efter au pair är ju inte världens lättaste sak att lösa, men det ska nog gå bra det med! :D

Nothing special!

Ja, men vad har hänt sen senats då då? Näe, ni, ärligt atlat inte särskilt mycket! Jag har åter igen tränat lite volleyboll, en ganska lam träning, men ändå ganska skoj! Ja, men vad har annars hänt denna otroligt spännande vecka? Vi har varit vid poolen! Jag har försökt hålla barnen så sysselsatta som möjligt. Vi har haft playdates till höger och vänster, vilket har varit mycket naaaajs;)

För övrigt har jag inte så mycket att berätta om... Ni får väl lite random bilder att kolla på istället!



parkeringsböter! Hemmafest i Amerika! Clustermeeting! Lam basebollmatch! (och allt annat!)

O herre gud i himelen(!) vad roligt jag hade denna helg! (mestadels)

Okej, nu har jag jobbat på detta inlägg alldeles för länge antar jag, så nu måste jag verkligen ta tag i att uppdatera er lite! Och med "lirte" menar jag; Här kommer en halv (hel) novell!

Dagen var helt okej och jag flängde runt med ungarna lite överallt, vi var vid poolen, vid biblioteket, hos en kompis, hemma... ja överallt och ingenstans. I alla fall, nu till kvällen!

Jag och Lovisa hade bokat bord på en italiensk resturang så hon plockade upp mig här hemma innan vi styrde bilen mot resturangen (som vi för övrigt aldrig besökt innan). Vi kom ju enbart 10 minuter för sent! Men enbart för att jag är en så extremt bra kartläsare! ;) Men vi kom ju till rätt resturang i alla fall, så vem klagar? Inte jag i alla fall.

I alla fall, vi gick in och...
"I vilket namn har ni bokat bord?"
"Lovisa"
"?????????"
Vi provade efternamnet istället och gubben/farbron/mannen or whatever säger;
"Jaså, jag trodde ni stod under beautiful woman"

Haha, vilken raggningsreplik!
Ooooooooch Lovisa har halva inne;)

I alla fall, de visar oss vårt bord och vi kollar menyn. Vi hittar maten vi gillar och beställer den (såklart?!)
Vi pratar om det mesta och har bara allmännt roligt!
"25 dollar för ett kort" "25 dollar för att känna på håret"
Ja, man kan väl säga att... vi hade ganska roligt! ;)

Fick ett sms av Tiffany där de bjöd in oss till en fest (miljonärfest). Miljonären Greg firade att han aldrig mer behöver arbeta under sitt liv! Det var lite för långt borta så vi bestämde oss att inte gå - trots att vi var ytterst sugna på det! Man vet ju aldrig när nästa miljonärfest är - snart hoppas vi på!:D

Vi åkte i alla fall hemåt. Ytterst rolig hemfärd! Jag hoppade av hos Dunja för att kolla en film. Kollade en film och sedan hem. Klockan var runt halv ett eller något och jag var så gott som DÖD!
Men trots detta började jag stryka mina kläderoch sen kollade jag lite BECK tills jag somnade!
Bra fredagskväll! :)

Lördagen började jag med att ligga kvar lite i sängen, skypade lite med fadern min under dagen någon gång?! Passade baby B och Q medan S hade fotbollsmatch (J följde med). Lunch och sedan tog jag med mig pojkarna till bibliotekte för att låna "lite" filmer som de kunde kolla under helgen. Parkerade bilen och traskade in. Kom ut en timme senare, började köra och upptäckte efter ett tag att det fladdrade lite papper som satt fanns under vindrutetorkarna. "Snälla va reklam"

Självklart var det ingen reklam... Emelie har för första gången i sitt liv fått parkeringsböter! 2 stycken dessutom, som toppen på moset. Kul, verkligen underbart. MEN ska man göra allt i USA så ska man ju verkligen göra ALLT! ;D Parkeringsböter [check]. Näe, men jag hade bara parkerat framför en brandpost visst. Vaddå? Det hhar ju liksom fungerat alla andra gånger... Jaja, nu vet jag i alla fall varför den platsen ALLTID är ledig xD Den andra bötern var för någon klisterlapp som jag inte hade?!  typ! Livet går vidare!

Under kvällen var det ganska lamt ett tag INNAN fröven Lovisa svarade på mitt SMS. Möttes downtown AH. Vi körde vidare (alltid lika rolig) för att bowla lite, inget folk där=stängt? LAMT! Så vi körde vidare mot ljuset och fann en basebollmatch! Kanske kunde detta vara något intressantare? Mest troligt inte då människorna inte ens kunde träffa bollen! Varförihelvetespelardebasebollför? Så drog vidare downtown AH igen. Hängde lite i bilen. SLutade med att vi blev inbjudna på fest. Fort hem, byta kläder och slänga på lite smink. Vidare till Lovisa. Beställa taxi. När vi kom utanför dörren för att möta upp taxi möttes vi av springande poliser och 5 polisbilar och frågan: hörde ni någon skrika?

Det här kunde ju bara bli bättre. För övrigt körde taximänniskan runt lite extra för att tjäna pengar. Dumma människa! Kom till festen, hade en mycket bra kväll och återvände hemåt runt 3.15 någon gång? Taxigubben var mycket bättre än förra och trots att han körde mig hem denna gång var det fortfarande 2 dollar billigare än på ditvägen!

Lagom hemma runt halv fyra. Min vp var vaken och kollade tv (vilket jag inte visste). Jag smög ju in så tyst jag kunde men lyckades ändå skrämma vettet ur honom! Ojsan!

GREAT kväll, lite mindre great dag! Men helt ok i genomsnitt!

Söndagen har bara varit chill! Skypade mamma, latade mig i solen (kollade pojkarna), var på clustermeeting och hängde med fina flickor under kvällen! Bra beskrivning på en bra söndag!

Sådär, här har ni min lilla novell. Ha så roligt för mest troligt kommer det dröja innan jag uppdaterar igen. Ska göra mitt bästa och försöka uppdatera så ofta jag kan. Men... ;)

 


Gaaaaaaah!

Än en gång har jag spelat lite volleyboll oxh det blir bara roligare och roligare! Jag visste knappt själv att jag saknat det så mycket! Mina kvän/ben ser ju lagom blåa ut nu i alla fall. Än en gång var det varken uppvärmning eller nedvarvning som dtod på scchemat utan bara GO FOR IT!!!

Grejen är det att I'm on the team... BUT(!) träningstiderna är ju inte de bästa - 15.30. Vem tränar då egentligen?! Gaah, så frustrerande! Jag jobbar ju då liksom! Men kanske, KANSKE kan jag träna med dem i alla fall EN eller TVÅ gånger i veckan! Bättre än ingenting alls antar jag! Men ska i alla fall hålla kontakten med tränaren.

*Puuuuuuuuuuussssssst*

Jaja, nu ska jag väl läsa vidare min bok, fundera över vad jag ska göra av mitt liv i framtiden och njuta av en god natts sömn!


Volleyboll

Ja, då var det äntligen dags för den "stora" dagen. Dagen då jag skulle spela volleyboll igen för första gången på 2 år. Jag hade inga större förväntningar på mig själv, på så vis skulle jag inte heller bli besviken om allt gick åt skogen. Positivt tänkande var det ja!

MEN innan jag åkte iväg för lite volleyboll var det dags för jobb! Idag stod det ORGANISERA på schemat. Vi (jag) organiserade pojkarnas leksaker, blev ganska nöjd om jag får säga det själv. Efter det var de lite lunch och sen dags för skola för S. Jag och Baby B tillbringade eftermiddagen hemma. Han vägrade att sova så vi satt och pratade lite istället och sjöng mycket vackra svenska sånger. Det var då lite smått roligt, tyckte baby B i alla fall. Som han skrattade och log. Söt! :)

Men han bestämde sig senare för att ta en liten middagstupplur. Jag tog med mig min svenska bok och gick ut och la mig på gräsmattan. Över 30 grader, skulle tro närmare 35, kanske 40 grader. Jag låg och läste ett tag innan jag somnade ett par minuter/timme? Vem vet? Återupptog läsningen ett tag innan jag gick in och svalkade mig! Följde S över till en kompis och traskade sedan hem igen. Började ladda upp inför volleybollen. HAde ingen aning om hur jag skulle hitta dit, men vad tusan, så svårt kunde det väl inte vara? Lyckligtvis kom min vp hem tidigt idag så jag kunde ta hans bil med GPS. Det skulle ta runt 25 minuter att köra - det tog mig 50 minuter att komma dit. Ja man kan väl säga att jag körde lagom till rusningstrafiken! Unerbar tajming!

I alla fall, till volleybollträningen då! Jag kom dit och flickorna var redan igång, antog att de bara spelade lite för skoj eftersom tränaren inte kommit än. Jag menar, de hade ju inte värmt upp än... Tränaren kom - Bob, vi pratade liteom... VOLLEYBOLL!? hehe Tjejerna spelade vidare. Uppvärmning? Efter att vi pratat klart så sa han åt mig att bara hoppa in i spelet... men, uppvärmning? Haha, det slutade med att jag sprang lite och värmde upp själv. Tydligen har inte de uppvärmning som vi har i Sverige? jaja...

Vi spelade lite, lite olika övningar (spelövningar). Inte alls som i Sverige då vi servar, mottagning, spikar, block och alla andra övningar där finns. Jag tror vi gjorde runt tre olika övningar innan vi spelade lite, övning med gratisboller. FREEEEE!

Jag trodde aldrig att det skulle vara så roligt att spela volleyboll igen. Jag har faktiskt saknat det. Bob lät i alla fall väldigt positiv, men ska inte hoppas för mycket nu. Det är mycket som ska passa och fungera! Så det är bara till att ha tålamod och se vad som händer!

För övrigt har de ingen nedvarvning och/eller stretching heller. Det var mer; "hej då, ses på onsdag" och sen var alla borta!

MEN jag hade otroligt roligt!! :D



CHICAGO!!

Denna vackra söndag tog jag och Lovisa tåget in till Chocago för att shoppa lite. Ja, men det blev ju mycket shopping av ju;) hehe

Dagen började med att vi möttes upp vid tågstationen runt 9.25 någon gång. Tåget avgick 10 minuter senare och efter ytterligare 45 minuter befann vi oss på Chicagos alla gator. Vi började traska, ingen taxi här inte. Det tog oss ett litet tag att lista ut var vi var och hur vi skulle komma dit vi ville, men två svenskar i Chicago klarar av det mesta och vi fann oss till rätta i den stora staden. Vi påbörjade vår 8 timmar långa promenad. Vi promenerade bort till Millenium park med bönan, vidare till sjön och sen efter det var vi överallt och ingenstans!

Vi lyckades hitta Michigan Ave. och forever 21. Där spenderade vi en timme eller så - det var ju faktiskt 2 våningar, så vad tusan hade ni förväntat er egentligen?! Jag hittade lite nya shorts, ett linne och en tröja. Sedan fortsatte vi vår promenad genom Chicago för att leta upp ett bra ställe att äta lunch på. Det slutade med att vi gick in på Domenicks och köpte sallad & sushi och hade en liten minipicknick i en park. Sen traskade vi vidare till vår andra affär denna dag - H&M.

Men däremellan, picknicken och H&M lyckades vi villa bort oss lite, men kom på rätt spår igen efte en liten extra runda. En snabbis inne på H&M innan vi traskadde med raska steg mot tågstationen. Eftersom jag är SÅÅÅ otroligt duktig på att läsa dessa tidtabeller kom vi en hel timma för tidigt till tågstatonen. Höll på att dö lite av törst så letade runt efter en Starbucks! Vi hade nog fått i oss något konstigt (mest troligt för mycket frisk luft!) för här började det gå utför! Vi frågade efter vägen, de förklarade och pekade och vi gick i den riktning de visade. Vi hittade ingen Starbucks så än en gång frågade vi efter vägen, snäll människa pekade i motsatt riktning, så det var bara till att vända om igen och promenera lite till. Vi hittade Starbucks och den var STÄNGD! Underbart! Vi traskade tillbaka till tågstationen och köpte en smoothie där.

Satt och bubblade omallt och ingenting. Hoppade på tåget och 45 minuter senare var vi åter igen i AH. Gick hem, åt kvällsmat, kollade CSI MIAMI, uppdaterade bloggen och nu ska jag prova alla mina nya inköp (bilder kommer!) och efter det krya ner i sängen och läsa min alldeles mycket braiga bok!

Imorgon ska jag spela volleyboll igen för förtsa gången på två år. Det är menat att misslyckas! Då jag tänker på det viset är sinns det ju ingen chans att jag blir besviken om det inte blir som jag vill! Positivt tänkande var det ja! xD

Tack och hej leverpastej! :)

Uppdatering!

So hey, don’t you worry! Hey, don’t be sad and don’t be sorry. Soon we’ll be together, I need you more then ever!

Okej, här kommer uppdatering om veckan som varit… Haha, det börjar bli lite glest känns det som. Från att bloggat varje dag till att slänga ihop en hel vecka på en dag, det är grejer det. Men vilken tur för er då att det inte hänt särskilt mycket denna veckan.  

Som sagt så kom vi hem från Chicago i måndags. Det hände inte så mycket mer den dagen, jag sprang en runda. Tisdagen var pojkarna lediga från skolan… och jag har redan förträngt vad vi gjorde. Vilket bra minne jag har, jag borde nog ta och uppdatera er varje dag istället. Haha
I alla fall onsdagen hände inte så mycket, det var skola igen och tillbaka till verkligheten. Under kvällen kom Dunja över så vi kunde boka vår dykning med delfinerna nästa månad. Så nu är allting klappat och klart för Florida!
Under torsdagen flängde vi lite överallt, eller kanske inte?! Äldsta killen, J var sjuk så han spenderade dagen hemma. Jag tog med mig S och Q till en park där jag mötte upp Tiffany (amerikansk nanny) med hennes barn. De lekte och hade skoj, vi åt vår picknick och sen vidare hemåt. Q i säng och jag vidare till Harper - Collage. Jag gör mitt engelskatest, vilket sket sig ganska rejält xD Men HEJ(!) det är ju så det det brukar gå när människor ge mig prov på engelska, så det var ju inte direkt oväntat xD Well, well, jag får väl satsa på massage istället.

Tog med pojkarna ut på middag. Hem, ute och lekte ett tag innan jag mötte upp Dunja och Lovisa. Gick en liten extra promenad hemåt för att inhandla en tandkräm sådär klockan halv 10 på kvällen! Hehe
Just det! Det var ju även så att jag under onsdagen hade fyllt i ett papper om att spela volleyboll för Harper. Jag tänkte inte mer på det. Men så under torsdagskvällen så ringer en för mig okänd människa upp mig. Det var tränaren för volleybollaget på Harper.
“Is this Emilia?”
“Eeeeh, no(!) it’s Emelie”
“aha, bla bla bla bla bla, are you REALLY that tall?”
“haha, YEEES”

Han bubblar på om allt och ingenting och jag lyssnar, ler och nickar (varför vet jag inte då han inte ser mig?!) och säger lite aha, yeah, great, i would love to, så att samtalet inte dör ut! Stor insats jag gjorde där! I alla fall, allt slutar med att jag ska komma och provspela på måndag så han kan se mig spela. Sen får vi se vart det leder.
Man måste ju studera på heltid(öööh?) om man ska vara med i laget och jag studerar bara på halvtid(eeeeh?). Så det är väl bara till att vänta och se vad som händer här framöver. Kul att det händer lite i mitt liv i alla fall. Faktum är att jag saknar att spela lite boll!

Fredag hände inte alltför mycket. Q hade gymnastikavslutning, J och S var i skolan och Baby B levde loppan - sova, äta, skita, skrika!
Jag sprang en liten runda under kvällen då det FORTFARNADE var 30 grader varmt ute. Underbart!

Galna!? Haha xD

Okej, inte en alltför intressant dag idag. Känns mest som om vi har flängt omkring överallt och ingenstans! Jag tog det bara lugnt under morgonen då pojkarna var lediga från skolan idag! Vi traskade över till A (S:s kompis) och hämtade upp honom och sedan tillbaka hem igen. Körde iväg till en park, lekte lite och sen hemåt igen. Över till Diana med pojkarna för att äta lite lunch/leka och efter det hem, lämna av Q och hämta upp J. Vidare till Lovisa för en annan playdate med hennes pojkar.

Vi lekte där ett tag innan vi körde downtown för att käka lite glass. Vi åkte hitåt och lekte lite ute vid parken. 15 minuter senare regnade det. Lyckat! haha. S gjorde sig redo för fotbollsträningen, J lekte på ovanvåningen, bebisarna sov och jag tog på mig löparskorna och sprang en runda. Solen hade lyckats hitta fram igen och det stekte på ganska bra, runt 30 grader varmt och extremt kvavt.

Jag har kollat ett avsnitt av CSI Miami. Min lite halvt galna värdfamilj leker på ovanvåningen. De skickade en bild på mig där min tvååring, Q, håller en vit mus (mest troligt ormens mat) och där har vi anledningen till att jag stannar här nere. Haha!
Fick en minut senare ett lite smått galet telefonsamtal av människorna där uppe! haha xD Varför inte bara komma ner och prata med mig? Nepp, här skickar vi sms och ringer istället. Galna OCH lata! haha, man kan inget annat än gilla dem! :) <3

Jag fick även ett paket från Sverige idag med min julklapp från min kära syster mikaela - tackar för det! Behövde lite nya öronhänge! Och min 20 årspresent - jag älskar klockan! Tak allihopa!!:D <3

Och det var min mycket intressanta dag!

Notis till Sandra och pappa (med familj): Paketen är redo och nu ska jag ta mig till postkontoret! Mest troligt kunde jag smita iväg ett tag imorgon!

RSS 2.0