Ännu en Broadway show!

Fy tusan i strumpan vad jag är trött idag! Det har varit en ganska låååång dag om man säger så och jag är verkligen inte på humör för att göra något, inte alls på humör faktiskt.

I alla fall, igår var jag och en kompis på en Broadway show - one man and two guvenors (stavning??). Början var sådär lite lagom seg om jag ska vara ärlig. De pratade fort och vi hängde inte riktigt med i handlingen? Men efter ett tag kom jag in i den och den var faktiskt riktigt rolig, vissa stunder skrattade jag så att jag grät faktiskt xD så himla kul, ganska sjuk emellanåt faktiskt om jag ska vara ärlig! I alla fall, jag hade en helt awesome kväll med finfint sällskap!:)

Idag, onsdag har i alla fall mina värdpojkar haft barnkalas. Fy tusan och sjutton säger jag bara vad jävla fuckin dryyyyyyyygt det var! Aldrig mer säger jag bara! Barnkalas är fan sjukt överdrivet i detta förbannade landet. Så jävla bortskämda är ungarna också så det finns inte! Seriöst liksom!

Så från det ena till det andra, idag är det då BARA sju veckor kvar tills jag lämnar detta landet, så underbart skönt det ska bli om jag får säga det själv! Ska bli skönt att få komma hem till det normala livet igen och återgå till de normala rutinerna och allt:)

Näe, men det är väl så mycket som händer på detta stället för tillfället, som sagt inte så mycket att uppdatera om. Vet att jag har tappat detta med uppdateringen ganska så rejält, men det är helt enkelt inte lika roligt att blogga längre även om det är ganska kul att kolla tillbaka på gamla blogginlägg och se vad som hänt under detta året... Så jag får väl bli lite bättre på detta med att blogga helt enkelt, det är ju trots allt bara en och en halv månad kvar tills jag ska hem... Hur svårt kan det vara liksom?

Ahja, nu ska jag i alla fall chilla ett par minuter till innan det blir sängen för min del!


Massa på en och samma gång

Ja, men det har väl hänt en del denna helg. Eller, faktum är att det inte har hänt ett jävla skit, det är väl mer en massa nyheter eller vad man ska kalla det för?!

För det första så vann vi Eurovision song contest!!! :D GOOOOO SWEDEN!
För det andra så ska jag bli faster igen i december! Jag börja känna mig aningen gammal. För det tredje så håller jag alla tummar och tår att jag kan få tillbaka mitt städning när jag kommer hem igen och just nu ser det ganska lovande ut:-)

Vad mer har hänt? Hm, inte den bleak ate faktiskt?

Här har vi i alla fall inte gjort alltför mycket. Det har mest blivit häng i poolen dessa dagar. Även då det kanske inte varit världens bästa väder så har det faktiskt varit skönt i poolen... Uppvärmd! Najs:D

Imorgon åker vi tillbaka till Manhattan vilket ska bli himla skönt om jag får lov att säga det?! :)

Men nu ska jag bädda om mig själv och sova lite tänkte jag!

Puss och hejsan!


Beach house

Ja, men då sitter jag på bussen ut till strandhuset. Jag hade ju då hellre stannat i staden, men men, sånt är livet. Det är väl bara till att göra det bästa av situationen antar jag!

Igår hände det i alla fall inte alltför mycket. Jag sprang en runda i parken, gick till gymmet, chillade på 3:de våningen i solen som faktiskt hade hunnit försvinna:( men det var varmt i alla fall, eller fuktigt, kvavt och klibbigt. Yack!

Sen blev det ett efterlängtat samtal med bästis! Två timmar senare la vi på och pappa hade hunnit somna xD

Så jag tog en dusch och gick ut och shoppade lite istället. Ja, det var jag som skulle spara pengar! Men egentligen, har ni provat på att bo på Manhattan och spara pengar?! De två går liksom inte ihop...
I alla fall så köpte jag en ny bikini som mest troligt kommer att invigas denna helg....

Vad mer kan jag uppdatera er om?! Hm, det är inte alltför mycket som händer här på andra sidan pölen ska ni veta!
Åh, vad mycket jag vill vara i Sverige just nu, grilla och hänga med fina vänner... Men om 7 veckor, 4 dagar, 8 timmar, 31 min och 8 sekunder går flyget som ska ta mig till Sverige! Tiden går snabbt:)

Näe, men nu ska jag väl njuta av den sista ledighet som jag då måste spendera på denna buss... yaaay!

Jag måste verkligen slänga mig ut ur ett flyg igen inom en snar framtid!


American people...

Ja jag säger då det, dessa amerikanska människor är då allt komplicerade och bortskämda brats!

För det första måste de lära sig att laga mat och förser andra så borde de sluta att sitta uppe halva natten för att äta (beställt hem snabbmat) och de undrar varför de är då feta?
Jag menar hur bra kan det vars att beställa hem mat 3.00 på morgonen egentligen?! För övrigt, vem är egentligen hungrig på typ kinamat, sushi eller McDonalds då?

För övrigt pajade ju det hela min kväll med...


To much

Okej, nu ska jag försöka mig på ett allvarligt inlägg, få se hur det går... ?

Ärligt talat har jag fått nog av au pair jobbet, jag var klar med det redan efter första månaden om jag ska vara ärlig. Jag menar, hur kul är det egentligen att släpa ungarna hit och dit, laga mat och städa upp efter dem. De bits och rivs och sparkas och spottar och de lyssnar inte det minsta, inte drömjobbet precis om man säger så...

Så I'm done! Just nu har jag bara roligt, njuter av tiden som jag har kvar här i USA. 8 veckor exakt idag och tro mig, det ska bli så fruktansvärt skönt att komma hem och återgå till ett normalt liv!

Hade jag bara fått så hade jag helt klart åkt hem redan nu. Det känns lite som om det utnyttjar mig liiiiiite väl mycket för tillfället bara för att jag snart åker. Men så vill man inte skapa problem och ställer såklart upp, med tanken i huvudet att man får något tillbaka... Går inte så bra på den fronten.
Men som sagt, det är 8 veckor kvar och det ska jag nog kunna stå ut med.

Lite trist att jag måste spendera min sista sommar här i Hamptons där det inte finns en enda människa att umgås med... Great!
Och det blir nog lite dyrt att åka fram och tillbaka till manhattan varje gång jag är ledig...
Ahja, går se vad jag kan göra åt detta!

Tjing tjong


Heeeeeeeelg

Nu så ska ni få höra vad Emelie har gjort i helgen, för fy tusan vad jag har gjort grejer denna helg!

Men som vanligt får jag väl ta allt från början så ni people hänger med;)

Fredagen var det jobb som gällde. Ja, men ni vet det var de vanliga rutinerna som ni har hört om sisådär en miljon gånger innan. Så tänkte att vi tar och hoppar över dem denna gång. I alla fall. Hämta och lämna från skolan och lite träning på det innan det var dags att göra sig iordning inför kvällen.

Skypade med mammsen under dagen och berättade då att vi skulle ut lite på kvällen och fick då höra följande; bara för att du är 21 behöver du i te bli alkoholist!

Haha, tack för den, men så illa är det faktiskt inte mamma lilla!;)

Jag hann även med lite extrajobb, så jag fick ihop lite pengar till drinkarna denna kväll!;)

Idag skulle vi ju då allt ut och festa till det lite, som ni mest troligt redan fattat.

Jag mötte upp Kristin runt 23 eller nåt, vi började kvällen med en runda på Dorrians men en ananasdrink (tror jag?) och lite lakrits shots:)
Efter det tog vi subwayen downtown för att gå på wicked willys (tror jag det hette?) Det blev dans och lite drinkar hela natten lång. Jag tappade min mobil, jag fick tillbaka min mobil, men jag la mina tuggummi nånstans och dem fick jag inte tillbaka:( men vi fick gratis drinkar av ägaren i alla fall så man ska ju inte klaga;)

Som sagt blev det dans fram tills det att de stängde vid 4 och sen vidare till ett diner och sen en promenad genom parken för att till slut sova någon timme i vårt party rum i byggnaden. Upp igen vid 8 och vidare till Starbucks. En kaffe och vakna till vid liv! Vidare till Barnes and Nobels för någon timmes häng och sedan sova lite i parken:-)

Hem och duscha och sova lite till och sedan lite häng och chill på tredje våningen. Sen tog jag subwayen till Christopher street för att besöka sockerbiten för att inhandla lite svenskt godis till en kompis i Chicago:)
Hem igen och sen träffa Maayan senare på kvällen, vi gick till en random bar, dock stannade jag inte så länge då jag var galet trött.
Så det blev hem och sova för min del.

Söndagen ringde väckarklockan vid halv 9. Låg kvar i sängen en timme innan jag gick upp och åt frukost och gjorde mig iordning. Jag mötte upp min kära dansk runt 10, vi inhandlade lite fika och traskade iväg till parken. Det var soligt och varmt så det fick bli en dag med picknick. Där somnade vi ett bra tag. Vi skrattade och hade roligt:D
Sen blev det dags för glass så vi promenerade ner till 16 handles. Mumma!

Sen vidare till mig för lite chill på tredje våningen och efter nån timme vidare till Denise för lite häng med henne och andra människor på hennes rooftop med utsikt över Manhattan:-)

Sen var det dags för mig att jobba någon timme på kvällen. Line hängde här ett tagningar hon skulle vidare för att möta upp en besökare från Danmark.

Jag tog en dusch och gick och la mig och somnade ganska snabbt och gott efter en helt fantastiskt bra helg!!!

Tack alla inblandade!


Au pair livet

Ja men nu ska ni allt få ett inlägg om mitt au pair liv. Ja, jag jobbar faktiskt fortfarande, även om man inte alltid kan tro det då jag aldrig uppdaterar om det längre. Faktum är att det är samma sak dag ut och dag in så det blir ju ganska tjatigt för er att läsa samma skit varje dag. Men detta är ju en au pair blogg, så jag får väl slänga in ett sådant inlägg emellanåt tycker jag och idag är väl ett bra tillfälle för det.

I alla fall, baby M vaknade vid 6, jag pallade inte riktigt gå upp och hon skrek ju inte riktigt så jag låg kvar och sov i sängen tills klockan blev halv 7 och sen började hon skrika lite. Upp och byta blöja och ge henne mjölk och sen göra frukost till pojkarna. Väcka pojkarna, äta frukost, borsta tänder och ta på sig och sen var det dags att gå till skolan.

Efter att jag lämnat av alla ungar vart det hemåt igen, tvätta och dammsuga... Jag har det allt bra roligt emellnåt.

Sen hade jag ett break till 2.30 då jag hämtade hem R (6). Vi gick hem och lekte i lekrummet med de andra 2 småungarna. Där lekte vi ett bra tag innan vi gick uppåt igen. Det var nu bad, dusch och middag som gällde och efter det var det lek och tv.

Jag slutade vid 6.20 och vid 7.25 åkte jag hemifrån för att träffa en kompis från Sverige som jag gick gymnasiet med...
Sen var denna dagen slut!

Näe, men nu blir det sängen för mina ögon kan inte hålla sig öppna längre... 

Puss hej leverpastej


Skydiving


Släng dig ut från ett plan vet ja!

Ja, men det är också precis det jag har gjort! Men kanske skulle underlätta för alla om jag helt enkelt bara tog det från början istället.

Allt började ju då på fredagen efter att jag slutade jobbat. Jag packade mina grejer och tog första bästa tåget till min favoritdansk i Connecticut. Hon hämtade upp mig och sen hängde vi med ungarna.
Jag tog en dusch och gick och la mig när vi kom hem då jag hade jobbat från 6 den morgonen... Trött-ja!!

Morgonen därpå, alltså den 12 maj 2012 steg vi upp 07.00 för att ta på oss och äta frukost, kolla igenom de filmerna som man var tvungen att kolla på och skriva på papperna.
Vi blev ju bara en aning nervösa när det första som stod på pappret var: we do understand that we can die.
Ja, men det kändes ju lite som att skriva på sina egna dödspapper bara sådär...
Det blev ju inte bättre av att det skulle dyka upp ett X antal sådana texter som man skulle skriva under på.

I alla fall, vi skrev under allt och sen vd det bara till att tuta och köra. Det tog oss ca 2 timmar att komma dit då vi stannade på vägen för att äta lite med då man gärna skulle ha ätit rejält innan man hoppade.

Vi kom dit och signade in att vi var där och sen var det bara till att vänta på vår tur. Vi väntade nån timme eller så innan det var dags för oss. Men medan vi satt där hörde vi både det ena och det andra ska jag tala om för er...

Det var nämligen så att en student hade kommit lite på villovägar när han/hon hoppat och då landat någon helt annan stans. Det var människor och bilar ute och letade och efter ett tag så skickade de även ut räddningshelikoptern... Ja men detta kändes ju sådär alldeles lagom bra skulle jag ju vilja säga....

Till sist fick vi i alla fall gå ut till planet med våra hoppare och de människorna som skulle filma och ta kort. In i planet, vi satt då längst in, det var jag, Line och "gubbarna". Haha

De startade planer och där var vi iväg. Högre och högre, allt blev så litet. Det var en lite konstig känsla, vi startade med planet med skulle komma ner utan det. I alla fall, till sist började de ensamma hopparna i alla fall att lämna planet. Line hoppade före mig och sist ut var ju då jag.

Klart att man var lite nervös, men va tusan man lever ju bara en gång så why not?!
Vi stod där i dörröppningen av planet och gungade; one two three GO!!! Och där hoppade vi ut.

Vilken otrolig känsla det var, helt otroligt! Det går inte riktigt att beskriva i ord så fantastiskt det var!! Vi föll fritt i en minut innan vi gällde ut fallskärmen och sen seglade vi bara runt där i luften. Helt AMAZING!!!

Landningen blev fin och allt gick hur bra som helst. Visst var man nervös men så snabbt man hade lämnat planet försvann det! Jag menar, jag hade precis hoppat ut från 4 km höjd, fanns inte riktigt något att göra åt det, lite svårt att ångra, så varför inte bara njuta av det hela istället?

Som sagt, det var det absolut bästa jag någonsin gjort och det kommer jag göra om och om igen!! :)

AWESOME!!


Söndagen den 6 maj 2012

Söndagen gjorde vi inte alltför mycket. Vi vaknade ganska sent då vi varit ute under lördag/söndag natt. Så vi vaknade upp sent, åt frukost och duschade och fräschade till oss lite.

Diana körd mig till Julie, min gamla counsler där stannade jag ett par timmar innan hon körde mig hem till Diana igen. Underbart väder var det med - åskstorm. Så det både åskade och blixtrade ute. Det kändes sådär lagom bra att jag skulle flyga hem samma kväll.

I alla fall, jag kom tillbaka från Julie, jag kollade min packning en extra gång, jag hängde lite med familjen och så tog jag en promenad nere till Biggbys coffee place. Det är ungefär som starbucks, men inte riktigt. Så jag köpte mig en kaffe och gick hemåt igen.

Jag kollade mitt flyg var 5 min och det såg ganska bra ut. Jag väntade på att Diana skulle dyka upp så hon kunde köra mig till flygplatsen. Hon dök upp efter ett tag.

Väl vid flygplatsen sa vi hej då, eller snarare vi ses snart!! Sen checkade jag in och gick för att leta upp mitt plan. Det kom dock att bli runt 2 timmar sent på grund av vädret, så jag landade igen i ny rund 12.30?! Tror jag klockan va...

Jag har kunnat ta taxi hem, men kön var längre än längst och där fanns inga taxibilar så jag beslutade för att ta bussen och sedan subwayen. Det slutade hur som helst med att jag var hemma 1.30/2. Jag la undan mina grejer, åt lite mat och sen däckade jag i sängen och dov ganska bra tills jag skulle upp igen:-)

Och det var min helg tillbaka i Chicago!
Det är nu bestämt att jag ska springa halvmaran i september så då kommer jag tillbaka för att hälsa på mina små vänner:-)

Over and out!


Lördagen den 5 maj 2012

Denna vackra dag var man väl då lagom pigg skulle jag tro. Speciellt då det bodde fem andra killar i samma hus där vi sov och de tyckte då det var sådär lagom kul att spela tv spel tidigt på morgonen...
Vi var vid liv runt 10 och 30 min senare var vi åter igen i bilen på väg till Arlington Heights.

Vi gjorde inte alltför mycket denna dag. Det blev lite shopping och mestadels bara chill. Under kvällen blev det lite tv tittande med barnen innan vi åter igen var redo för lite kul i Chicago. Denna fången var det dags för dansgolvet och dans istället för häng i baren.

Det blev dans ett par timmar och sen blev det McDonalds för lite morgonglass och sen var denna lördag över!

De var galet skönt att få sova i Dianas säng igen efter sådär 9 månader. Naaaaaaaaaaajs:)


Bilder


Fredagen den 4 maj 2012

Ja, men då var jag tillbaka i Chicago. Jag anlände igår, fredagen den 4 maj 2012:) okej, men jag ska väl ta allt från början så ni hänger med.

Jag skulle jobba under morgonen. Då Nanny var ledig så var det jag som skulle ha baby M på morgonen. Hon har vaknat runt sju, halv åtta varje morgon... MEN tro fan att hon ska vakna 5.50 när det är bag som har henne. Jag öppnar min dörr och hör hennes skrik... Yaaaay!

Jag spenderade en timma med att leka med henne. Jag gjorde pannkakor med (tusan gubbar vad snäll jag var) till pojkarna då det är den nya favoriten - svenska pannkakor:)
Så jag gav dem frukost och gjorde den redo för skolan. Nannyn kom hem och jag kunde själv göra mig redo för min resa.

När klockan slog 8 så lämnade bag huset för att ta mig till flygplatsen. Jag tog subwayen till Grand Central och sedan shuttlen till La Guardia airport.

Väl där försökte jag hitta min terminal. Jag frågade på och de skickade mig till en annan terminal så jag traskade ditåt. Väl där skickade de tillbaka mig till terminalen jag just kom från. Det var mig ett jävla springande! Men jag hittade i alla fall rätt till sist.

Jag checkade in och gick och satte mig vid min gate. Flyget var en timme sent, men efter ett bra tag satt jag på flyget och på väg till Chicago.

Ett par timmar senare landade vi. Jag gick till starbucks, åt en muffins och drack en kaffe. Efter det kom min fina vän Diana och hämtade upp mig. Så skönt att se henne igen efter 9 månader!

Vi åkte hem till henne och tog en powenap. Träffade hennes familj igen, som jag saknat dem! Sen var det glasstime. Sen var det en massa chill!

Under kvällen gjorde vi oss iordning och gick ut och dansade. Vi sov i staden och återvände em igen under lördag morgon! :-)

 


Första Maj

Ja men då var det by månad... Igen!
Jag har väl inte gjort alltför mycket idag skulle jag vilja påstå faktiskt.

Jobbat och velat runt lite på Manhattan bara. Najs prajs.
Jag tog S till bibblan och sen byggde jag Ninjago med R... Fin dag. Imorgon väntar ännu mera Ninjagobyggande...ja jag har tröttnat på Ninjago nu.... Eller ärligt talat har jag aldrig gillat det! Gaaah, I'm going crazy!

Imorgon har jag inga planer, S är ledig från skolan så får väl ta och hitta på något med den ungen skulle jag tro! Mest troligt hoppa på en buss och se var vi hamnar... Det brukar han tycka är uppskattat...

Annars vet jag inte vad som händer?! Chill, ut och springa lite skulle jag tro, så jag hoppas på fint väder!! :-)

Näe, men nu ska jag göra mig redo för gymmet i alla fall! Det slutade ju med glass igår istället för ett besök på gymmet xD illa! Haha


Sista dagen i april 2012

Nu ska jag snart vika min tvätt och lägga in den där den ska vara...
Fy satan i gatan vad jag är trött. Jag tror inte jag har återhämtat mig från helgen än... Haha, kommer jag nog aldrig höra xD

Ska snart även bege mig till gymmet för att förbränna lite kalorier med Italy vart det tänkt! Så det är pretty najs!

Grattis till min stora pojke R som fyllde hela 6 år idag!

Det var en ganska slapp dag idag. De vanliga morgonrutinerna och sen ett fint break mellan 11 och 17 och det klagar vi ju inte helt på. Hängde lite med Francy i parken och efter det sprang jag en runda i parken. Najs att röra lite på sig igen då senast jag gjorde det var torsdag! Ops! Sen hem, skicka iväg ett brev till Line och fylla på mobilen med pengar!

Sen jobb igen, pojkarna åt och lekte och duschade, borstade tänder och lekte lite! :-) klockan 20 var det sängen som gällde. Jag somnade visst en bling i S säng. Myste lite med R och nu väntar tvätten och sen gymmet på mig....

Idag är även sista dagen i april, vilket betyder att imorgon är det första maj. Galet vad tiden flyger... Detta betyder också att jag har 2 månader och 17 dagar kvar tills jag lämnar detta land...

MAJ, HERE WE COME!!

God natt mina vänner!


RSS 2.0