Storm

ja, det var minst sagt en intressant dag! Jag foljde med Diana och shoppade lite sen at jag lunch med Erika. Jag missade ett samtal fran en familj och ringde tillbaka typ 100 ganger och lamnade lite meddelande. Jag gick till banken och avslutade mitt bankkonto och efter det sa gick jag och Erika pa powerwalk i 2 timmar i 35-40 graders varme.
Sen vart det hem och duscha och gora sig redo infor kvallens festligheter. Motte upp Erika, spenderade lite tid i hennes hus innan vi cyklade vidare till Lovisa dar aven Nathalie befann sig. Vi paborjade festandet sa som svenskar gor, tog sedan cyklarna och begav oss ivag till Rome. Dar socialiserade vi oss med folket innan det blev totalstorm, askade och blixtrade och vrakte ner med regn. Resulterade i att Romes kallare blev vattenfylld och alla var tvugna att lamna huset. Hej o ha, springa hem i varsta storman. Komma hem, vara totalblot, byta om och krypa ner i sangen.
Vakna upp oidag och duscha och skypa med lite folk. Hoppas att familjer ska borja ringa eller skicka email snart.... Har nasta vecka med pa mig att hitta nagon annars maste jag atervanda hem...
Kort, men bra uppdatering! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0