Fart och fläkt!

Idag har vi gjort både det ena och det andra, med det tredje och det fjärde... :) haha, näe, men dagen började tidigt då vi idag bestämt att vi skulle åka ut till frihetsgudinnan. Vi lämnade huset 7.45 (efter vissa skoproblem) och va väl borta vid den gröna kvinnan vid 8.15(?). Vi köpte biljetter och gick raka (snea) vägen och satte oss i båten. Skönt att vara där så pass tidigt att det inte ens är kö till varken båt eller biljetter. De två senaste gångerna jag varit där
har det varit MINST en timmes kö.
I alla fall, vi åkte ut till ön och där gick vi sedan runt, tog kort och hade allmännt roligt! :) Efter nån timme åkte vi tillbaka igen.

Vi tog upp jakten på en subway (the foodplace) och vi hittade en... tro det eller ej. Vi åt och sen bar det iväg till Century 21, vi hittade inget så vi tog subwayen till höger och vänster innan vi till sist hamnade rätt - Bleecker street. Promenerade bort till Christopher street och kollade in den svenska godisaffären - godisbiten. Vi köpte inget, men det var ändå tvunget att ses! :D

Men däremellan hann vi med lite shopping i SOHO och tro det eller ej, men vi hann med shopping efteråt också, efter ytterligare lite subway till höger och vänster och en promenad genom Central Park.

Under kvällen blev det lussekattebak:-) Goda (och en aning brända) blev de. Jag gillar inte riktigt denna ugnen:S Men, ja ja, det får väl funka då!

Dörrmännen tyckte i alla fall om ischokladen och "de gula grejerna" så det var ju bra. De verkar ju inte ha det alltför roligt där nere ändå om jag förstod det rätt. Stackars små människor. Då är det ju tur att det finns sånna som oss som tänker på de hungriga små dörrmännen som behöver lite uppiggande socker för att överleva natten xD Haha, snälla vi är!

Så det var dagen idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0