Bronx Zoo

Idag var det då dags att att besöka Bronx Zoo. Vi lämnade lägenheten vid runt 9 imorse. Vi tåg subwayen till 149th street och där bytte vi till 2:an och sen var det bara till att påbörja den lilla promenaden till zoot. Vi kom dit, betalade entren och sen var det bara till att påbörja utforskandet.

Vi såg de ena djuren efter de andra och det blev en hel del kort. Efter ett X antal timmar var vi ganska hugriga och slog oss ner för att äte lite pommes och kyckling. Hokus Pokus, när vi var klara och redo att fortsätta vandra runt så hade det börjat regna... mycket, och vi blev sådär lagom myckt blöta.
Vi hade en del problem med att hitta rätt, men tro det eller ej, så hittade vi subwayen på FÖRSTA försöket. Blöta, kalla och trötta slog vi oss ner i den inte alltför varma subwayen. Mn det var bättre än utomhus i alla fall.

Vi kom hem, bytte kläder åt kvällsmat och sen var det dags för lite bak. Ikväll blev det pepparkakor. Lat som jag var gjorde jag dem lite, bara n aning, tjockare så de blir sådär mjuka och goda:) Delade ut lite till dörrmännen med. Tyckte de behövde lite där de står och glor i dörren hela kvällen/natten!

Nu kollar jag big banh theory! Så God Natt Folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0